Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνεργάτης του Θοδωρή Ζαγοράκη, Κυριάκος Κυριάκος, επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, την απογοήτευση του Θοδωρή Ζαγοράκη και τη σκέψη του να αποχωρήσει από την ομάδα. «Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Εκτός από τη διαιτησία τον επηρεάζει η γκρίνια και η μεμψιμοιρία μερίδας οπαδών», δήλωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Επιβεβαιώνω τα όσα ακούγονται για τον Ζαγοράκη. Φύγαμε πολύ αργά χθες και ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτό δεν οφείλεται στην ήττα, διότι ο Θοδωρής είναι ο πρώτος που δίνει κουράγιο μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το θέμα είναι η κακή διαιτησία. Δεν θέλουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις χωρίς λόγο και δεν έχει ξανά πει όσο καιρό είναι στην ομάδα πως θέλει να φύγει, διότι δεν χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους για να δημιουργήσει πίεση», είπε αρχικά ο κ. Κυριάκος.

«Μπορεί η διαιτησία να είναι χειρότερη και από πέρυσι για τον ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε από τον Ολυμπιακό και είχαν συμβεί και τότε λάθη. Αγωνιζόμασταν με 9 παίκτες δικαίως, αλλά δεν έπρεπε να παίζει ο αντίπαλος με 11 και το ίδιο περίπου συνέβη χθες. Έκανε μια ανοησία ο παίκτης, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να παίζει με 11 παίκτες», είπε, εκφράζοντας τα παράπονα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη διαιτησία και στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Τάσο Κάκκο που διαιτήτευσε το χθεσινό(10/5) παιχνίδι ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός:

«Δεν θέλουμε να βάλουμε στη γωνία τον κ. Κάκκο, διότι είναι ο άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών. Όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι το σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Τα λάθη του ήταν ανθρώπινα, αλλά έγιναν διότι υπήρχε πίεση, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε, καθώς ακουγόταν πως έπαιζε μια ομάδα για την οποία είναι πολυτέλεια το Τσάμπιονς Λιγκ».

Επιπλέον, μίλησε για τον μέλλον του προέδρου του ΠΑΟΚ στην ομάδα, αλλά και την αντίδραση του κόσμου: «Από όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης έβαλε έναν ορίζοντα σε αυτά που θα κάνει. Δεν είπε πως θα μείνει για πάντα. Αν δει πως υπάρχουν οι συνθήκες για να πάει η ομάδα σε κάποιον άλλον, θα το κάνει. Υπάρχει τέτοια ψυχολογία στον Ζαγοράκη και λόγω της γκρίνιας και της μεμψιμοιρίας του κόσμου, που αποδοκίμασε τον Σάντος. Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει συσπείρωση, η οποία διαταράχθηκε χθες. Δεν ξέρω αν είναι μια μικρή μερίδα που αποδοκίμασε. Μια μικρή μερίδα τη μα φορά και μια μικρή την άλλη, μαζεύεται και γίνεται μεγάλη. Βεβαίως υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα που ανταποκρίνεται και αγόρασε εισιτήρια διάρκειας για τα πλέι οφ».

Καταλήγοντας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο πώς θα κινηθεί η διοίκηση. «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το κάτι παραπάνω. Θα πάμε στα γραφεία για να συζητήσουμε για όλα όσα συνέβησαν. Δεν προκύπτει από κάπου ότι φεύγει ο Γκαρσία. Θα του επιβληθεί πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, αλλά δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλίμα εις βάρος του και να δημιουργηθεί η εντύπωση πως χάσαμε λόγω του Γκαρσία», είπε ο κ. Κυριάκος.

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.