Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Σάντος;

Πρόταση να συνεχίσει στην Αλ Αχλί Τζένταα την καριέρα του δέχθηκε ο Φερνάντο Σάντος. Όπως αναφέρει η «Metrosport», οι διοικούντες την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία και υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και η συνεργασία είναι πιθανό να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ διαψεύδει το παραπάνω σενάριο. Παρά τα όσα ακούγονται σχετικά με τον Πορτογάλο τεχνικό, οι παίκτες της ομάδας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ. Αισιόδοξοι ότι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης εμφανίζονται οι «ασπρόμαυροι».

Πρόταση να συνεχίσει στην Αλ Αχλί Τζένταα την καριέρα του δέχθηκε ο Φερνάντο Σάντος. Όπως αναφέρει η «Metrosport», οι διοικούντες την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία και υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και η συνεργασία είναι πιθανό να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ διαψεύδει το παραπάνω σενάριο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση μίλησε στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χαλίντ Αλ Κάμντι: «Τα σημερινά (σ.σ. χθεσινά) δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν πως ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα μας. Αυτό δεν ισχύει. Όμως, περιμένουμε να πέσουν οι υπογραφές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του συλλόγου. Η πρώτη μας επιλογή για τον πάγκο της ομάδας ήταν ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πάολο Μπέντο, όμως δεν προχωρήσαμε σε διαπραγματεύσεις.

Ήρθαμε σε επαφή με τον προπονητή της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας, Ζοσέ Πεσέιρο και του ζητήσαμε να μας προτείνει έναν καλό Πορτογάλο προπονητή. Ο Πεσέιρο (σ.σ. πρώην τεχνικός του ΠΑΟ) μας συνέστησε τον Φερνάντο Σάντος, στον οποίο κάναμε πρόταση πριν από τρεις εβδομάδες. Ήρθαμε σε επαφή απευθείας με τον ίδιο, αλλά και με τον μάνατζέρ του. Η Αλ-Αχλί έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τη ρήτρα συμβολαίου του Σάντος, αν υπάρχει τέτοια. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Σάντος έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που συνεργάζεται τώρα, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση είμαστε πρόθυμοι να το σπάσουμε
».

Ερωτηθείς αν εξετάζουν την προοπτική να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, απάντησε: «Δεν μας ενδιαφέρει γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία (σ.σ. γεννημένος το 1974). Για παίκτες θα κινηθούμε στην αγορά της Βραζιλίας και της Αργεντινής».

Υπάρχουν παράπονα, αλλά…

Παρά τα όσα ακούγονται σχετικά με τον Φερνάντο Σάντος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι αν ο Κερκυραίος ρέφερι δεν είχε αποβάλει τον Ολιβιέ Σορλέν, τότε τα δεδομένα όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικά.

Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι η εικόνα που έχουν παρουσιάσει στα πλέι οφ δεν ανταποκρίνεται στα όσα έδειξαν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Τώρα, οι παίκτες του Σάντος στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο (21:15, ΝΕΤ) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τους τιμωρημένους Γκαρσία, Σορλέν, τον Μάρκος Αντόνιο που βρίσκεται στην Πορτογαλία και τον τραυματία Χούτο. Θα λείψει και πάλι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ αντίθετα, στη διάθεση του 55χρονου προπονητή θα είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Εκτός σοβαρού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει τρίτος στα πλέι οφ και θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League (30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου οι αντίστοιχοι αγώνες), πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί να περάσει δύο γύρους για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αισιοδοξία για «Κούτσια»

Αισιόδοξοι ότι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ εμφανίζονται οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά». Ρόλο στη μεταγραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού είναι πιθανό να παίξει η ανάμειξη του Βασίλη Γκαγκάτση στην υπόθεση. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έχει έρθει σε επαφή με τον Νίκο Τζώρτζογλου (εκ των μεγαλομετόχων του Εργοτέλη) και φαίνεται πως η προσωπική επαφή των δύο παραγόντων θα κάνει τον διεθνή άσο να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Μάλιστα, χθες υπήρξε η φήμη ότι οι άνθρωποι των δύο ΠΑΕ είχαν συνάντηση στην Αθήνα και κανονίστηκε νέο ραντεβού για τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ προχωρούν με τον αριστερό Ευρωπαίο μπακ και μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για τις συμφωνίες με παίκτες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x