Μπάμπης Χριστόγλου

Δεν έχει χρόνο για χάσιμο

SportDay

Το δούλεμα και το «ψιλό γαζί» άρχισαν ήδη όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού και αναρωτιέμαι πότε θα έρθει η στιγμή που μια κίνηση θα γίνει στο άψε-σβήσε, δίχως δηλαδή να γίνει σίριαλ αν θα έρθει ή δεν θα έρθει κάποιος. Οπως είναι φυσιολογικό, τα συνηθισμένα σενάρια και τα «φεύγω-μένω» άρχισαν και στην περίπτωση του Μπομπό. Κι επειδή οι Τούρκοι οπαδοί είναι και λίγο ζόρικοι όταν τους φεύγει παίκτης που είναι καλός ή όταν η διοίκησή τους πάει να τον πουλήσει, ο Μπομπό δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί στους Τούρκους δημοσιογράφους πως φεύγει.

Το ζήτημα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πέσει σε υποθέσεις που θα του πάρουν πολύ χρόνο, επειδή τέτοιες πολυτέλειες δεν υπάρχουν φέτος. Το ρόστερ πρέπει να είναι πλήρες και έτοιμο όταν θα αρχίσει η προετοιμασία ώστε να μπορεί ο προπονητής που θα έρθει να κάνει δουλειά και όχι πασαλείμματα και πειραματισμούς. Είδαμε και τα περσινά, όταν ο Ολυμπιακός δοκίμαζε διάφορα, με αποτέλεσμα να βρεθεί προ εκπλήξεως με την Ανόρθωση και να αποκλειστεί.

Αν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε κινήσεις ή σε προτάσεις, ας το κάνουν και ας μην αφήνουν να διαρρεύσει πρώτα στον Τύπο και μετά «φτιάχνεται» ο κόσμος. Αν ο Ολυμπιακός θέλει πραγματικά τον Μπομπό, ας κάνει μια πρόταση που θα δελεάσει την ομάδα του. Οσο για τον Νταρμπισάιρ, πιστεύω πως είναι απαραίτητο να γίνει μια αξιόλογη πρόταση για τον Αγγλο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x