Stoiximan Super League

Μάκος: «Έτοιμος για το μεγάλο άλμα»

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του εμφανίστηκε ο μέσος του Πανιωνίου, Γρηγόρης Μάκος. Ο 22χρονος διεθνής, μιλώντας στους σπουδαστές του Κ.Α.Ρ (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ), μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον προπονητή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και παράλληλα τόνισε ότι έχει ανάγκη να αλλάξει παραστάσεις μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Πανιώνιο.

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του εμφανίστηκε ο μέσος του Πανιωνίου, Γρηγόρης Μάκος. Ο 22χρονος διεθνής, μιλώντας στους σπουδαστές του Κ.Α.Ρ (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ), μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον προπονητή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και παράλληλα τόνισε ότι έχει ανάγκη να αλλάξει παραστάσεις μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του:

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ακόμα ελεύθερος. Το εξετάζω πάρα πολύ καλά το επόμενο βήμα μου. Είμαι μόλις 22 χρονών και το οικονομικό είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Αγωνίζομαι έξι χρόνια στον Πανιώνιο και έχω ανάγκη να αλλάξω εικόνες και παραστάσεις. Το ενδεχόμενο να συνεχίσω στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι ελάχιστο. Προφορικά οι διοικούντες την ομάδα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανανέωση του συμβολαίου μου και μάλιστα με πολύ περισσότερα χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να φύγω από τον Πανιώνιο στα μέσα της χρονιάς. Θέλω να φύγω ή αυτό το καλοκαίρι ή το επόμενο».

Την περίπτωση να μεταγραφεί στην ΑΕΚ:

«Από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μόνο στην ΑΕΚ υπάρχει χώρος αυτή τη στιγμή για μένα. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι μεγάλος προπονητής και δίνει ευκαιρίες στους νέους παίκτες που το αξίζουν. Μετά τον Λίνεν που έφυγε, για μένα είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα».

Την πιθανότητα να αγωνιστεί στο εξωτερικό:

«Υπάρχει η προοπτική του εξωτερικού. Για τους Έλληνες παίκτες το εξωτερικό είναι παράδεισος. Τόσο για τα οικονομικά όσο και για τις συνθήκες. Στο μυαλό μου, προς το παρόν, υπάρχει η μοναδική ομάδα που θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στο εξωτερικό, η Μόναχο 1860, την οποία ανέλαβε ο Έβαλντ Λίνεν. Θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή εκτός των συνόρων της χώρας μας, αφού πρώτα όμως περάσω από ελληνική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».

Την αποχώρηση του Έβαλντ Λίνεν:

«Η απομάκρυνση του Λίνεν επηρέασε πολύ την ομάδα. Όχι όλους τους παίκτες αλλά τους περισσότερους και γι’ αυτό ήρθε σε αυτή τη δυσχερή θέση να αγωνίζεται για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά της διοίκησης του Πανιωνίου που έδιωξε τον Λίνεν. Από την άλλη πλευρά, όμως, η διοίκηση Τσακίρη έχει προσφέρει πάρα πολλά στο σύλλογο, όπως το ότι έφτιαξε το προπονητικό κέντρο και έκανε μεγάλες μεταγραφές».

Τη συνεργασία του με τον Αλβάρο Ρεκόμπα:

«Το κέρδος του Πανιωνίου από τη φετινή χρόνια είναι ο Ρεκόμπα. Σίγουρα το ότι αγωνίστηκα δίπλα σε έναν τόσο μεγάλο παίκτη όπως αυτός, στα 22 μου χρόνια, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Έχει ακόμα καλές σχέσεις με την Ίντερ και εύχομαι να πει κάτι για μένα στον Μοράτι(…γέλια)».

Τη διαδικασία των πλέι οφ:

«Για μένα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα πλέι οφ. Το διαπίστωσα και από την παρουσία μας την προηγούμενη σεζόν με τον Πανιώνιο. Τελειώνεις αργά και ξεκινάς νωρίς. Δεν μένουν ανάσες για τους παίκτες».

Το ελληνικό πρωτάθλημα και τη διαιτησία:

«Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα. Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίνε οι διαιτητές. Αν βελτιωθεί η διαιτησία θα ανέβει πολύ το ποδόσφαιρο της χώρας μας».

Την κλήση του στην εθνική ομάδα:

«Είναι πολύ θετικό το ότι παίρνουμε ευκαιρίες από τον Ότο Ρεχάγκελ για την Εθνική. Το 2010, αν προκριθούμε στο Μουντιάλ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι στην αποστολή. Αν ωστόσο πάρω μεταγραφή και ανέβω σκαλοπάτι στην καριέρα μου, τότε θα έρθω πολύ πιο κοντά σε αυτόν το στόχο μου».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x