Ελλάδα

«Αναβρασμός» στου Ρέντη

Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν με άγριες διαθέσεις την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» με αποδοκιμασίες εξέφρασαν την οργή τους για τη συντριβή και μάλιστα δεν έλειψαν κάποιες ανταλλαγές αντικειμένων με τις αστυνομικές δυνάμεις και κάποιες μικροπυρκαγιές. Το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού έχοντας την πληροφόρηση για την παρουσία του εξαγριωμένου πλήθους στου Ρέντη ακινητοποιήθηκε στην Εθνική Οδό μέχρι να σπεύσουν για συνοδεία της αποστολής αρκετές δυνάμεις (περιπολικά και άνδρες της ομάδας «Ζ»). Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι αστυνομίκες δυνάμεις απαγόρευαν την είσοδο σε όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν με άγριες διαθέσεις την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» με αποδοκιμασίες εξέφρασαν την οργή τους για τη συντριβή και μάλιστα δεν έλειψαν κάποιες ανταλλαγές αντικειμένων με τις αστυνομικές δυνάμεις και κάποιες μικροπυρκαγιές.

Το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού έχοντας την πληροφόρηση για την παρουσία του εξαγριωμένου πλήθους στου Ρέντη ακινητοποιήθηκε στην Εθνική Οδό μέχρι να σπεύσουν για συνοδεία της αποστολής αρκετές δυνάμεις (περιπολικά και άνδρες της ομάδας «Ζ»). Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι αστυνομίκες δυνάμεις απαγόρευαν την είσοδο σε όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ τρεις διμοιρίες και κάποιες κλούβες ήταν στον περιβάλλοντα χώρο του προπονητηρίου. Όταν άρχισε ο κόσμος να αποχωρεί και η αστυνομία να ελέγχει την περιοχή το πούλμαν του Ολυμπιακού ξεκίνησε για του Ρέντη, όπου κι έφτασε με τους παίκτες να παραλαμβάνουν τα αυτοκίνητά τους, τα οποία δεν υπέστησαν ζημιές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x