Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Γκαγκάτση!

Χρέη εκτελεστικού διευθυντή θα αναλάβει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Βασίλης Γκαγκάτσης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Πρόκειται για μια συμφωνία που έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές πόστο του πρώην προέδρου της ΕΠΟ στον «Δικέφαλο του Βορρά». Την περίπτωση απόκτησης του Σίτο Ριέρα εξετάζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Χρέη εκτελεστικού διευθυντή θα αναλάβει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Βασίλης Γκαγκάτσης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Πρόκειται για μια συμφωνία που έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές πόστο του πρώην προέδρου της ΕΠΟ στον «Δικέφαλο του Βορρά». «Κληρώνει» για δύο. Ανακοινώθηκε ο Αμπουμπακαρί.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από 01.06.2009 ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης εντάσσεται στο δυναμικό της ως Εκτελεστικός Διευθυντής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Επιπλέον, ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του κ. Γκαγκάτση στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά τον «Κούτσι», ο Ριέρα;

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ, οι διοικούντες φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση απόκτησης του Σίτο Ριέρα. Πρόκειται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού, που παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ. Ο Ισπανός άσος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Κομοτηνής να παραμείνει στη Superleague και τώρα οι συμπατριώτες του επιθυμούν να επιστρέψει, ύστερα από τις φετινές του εμφανίσεις.

Από την πλευρά του, ο Ριέρα σκοπεύει να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που δεν μπορεί να γίνει ούτε με τον Πανθρακικό ούτε με την Εσπανιόλ. Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται πως έχει προβάδισμα για να εντάξει τον Ισπανό στο δυναμικό του. Οι «ασπρόμαυροι» εκτιμούν ιδιαίτερα τα προσόντα του νεαρού άσου και έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του, ώστε ο παίκτης να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να μειώσουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και ελπίζουν ότι η υπόθεση Ριέρα θα έχει και εκείνη αίσιο τέλος.

Όπως αναφέρει η «SportDay», ο μάνατζερ του Πολωνού χαφ Καμίλ Γκροσίτσκι υποστήριζε χθες ότι έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 ετών και μετράει έξι συμμετοχές στην εθνική Ελπίδων της Πολωνίας. Ανήκει στη Λέγκια μέχρι το 2012 και παίζει δανεικός στη Γιαγκελόνια Μπιλαλιστόκ. Πέρυσι έπαιξε δανεικός και στη Σιόν. Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

«Ολα είναι υπό έλεγχο»

Ενοχλημένοι από την «ανησυχία» που εξέφρασαν κάποιοι εκτός ΠΑΟΚ για το μπάτζετ της ομάδας και το πού θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθεί η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη, εμφανίστηκαν οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά». «Να μην ανησυχούν οι φίλαθλοί μας, ξέρουμε καλά τι κάνουμε και όλα είναι υπό έλεγχο», ήταν το μήνυμα της διοίκησης. Με βάση το παραπάνω σκεπτικό θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των «ασπρομαυρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x