Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Αγκαλιάζει» τον Ασίς!

Μια… ανάσα από τη συμφωνία με τον Νούνο Ασίς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει και η «SportDay», το μόνο που απομένει είναι ένα τηλεφώνημα αποδοχής της πρότασης του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Οι ανακοινώσεις που αφορούν τον Ντάριο Κρέσιτς και τον Θανάση Παπάζογλου απομένουν για να ολοκληρωθούν και επίσημα οι μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών στον «Δικέφαλο του Βορρά». «Ελπίζω να τα ξαναπούμε», δήλωσε ο Βιεϊρνία και εξέφρασε την ελπίδα να παραμείνει στους «ασπρόμαυρους».

Μια… ανάσα από τη συμφωνία με τον Νούνο Ασίς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει και η «SportDay», το μόνο που απομένει είναι ένα τηλεφώνημα αποδοχής της πρότασης του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει πολλές επαφές και έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ούτως ώστε ο 32χρονος άσος να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Ρόλο στην απόφαση του παίκτη θα παίξει η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στους Θεσσαλονικείς.

Ο 55χρονος προπονητής έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον Ασίς, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την οριστική απόφαση του έμπειρου μέσου, ο οποίος είχε μια καταπληκτική χρονιά στην Γκιμαράες. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό του, χθες έγινε γνωστό ότι υπάρχει η περίπτωση να χρειαστεί μια μικρή αποζημίωση για την ομάδα, αλλά αυτό δεν θεωρείται ικανό να «χαλάσει» τη συμφωνία.

«Έκλεισε» Κρέσιτς και Παπάζογλου

Οι ανακοινώσεις που αφορούν τον Ντάριο Κρέσιτς και τον Θανάση Παπάζογλου απομένουν για να ολοκληρωθούν και επίσημα οι μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ενημέρωσε εγγράφως Πανιώνιο και Άρη αντίστοιχα και οι δύο παίκτες αναμένεται να υπογράψουν τετραετή συμβόλαια συνεργασίας, όπως συνέβη στις περιπτώσεις του Βασίλη Κουτσιανικούλη και του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας (που βρίσκεται εκτός Ελλάδας) είναι 25 ετών και ο διεθνής με την Ελπίδων σέντερ φορ μόλις 21 ετών. Σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, δεν υπήρξε καμία σχετική επαφή και η ΠΑΕ θα τους ενημερώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να μην ασχολούνται με τους Λούσιο Φιλόμενο του Αστέρα Τρίπολης και Σίτο Ριέρα του Πανθρακικού. Για τον πρώτο είχε εκφραστεί ενδιαφέρον, αλλά στη συνέχεια ατόνησε. Για τον δεύτερο οι ιθύνοντες δεν φαίνεται πως εξετάσαν ποτέ την περίπτωσή του, παρά τα όσα έχουν γίνει γνωστά. Τέλος, ολλανδικές ιστοσελίδες φιλοξενούσαν χθες δηλώσεις του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο οποίος τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το βήμα που έκανα στην καριέρα μου και ελπίζω ο ΠΑΟΚ να είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας στην καριέρα μου, όπως και ο Πανσερραϊκός».

Βιεϊρίνια: «Ελπίζω να τα ξαναπούμε»

Την ελπίδα να παραμείνει στις τάξεις του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο κατάστημα «F-Sport» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί που εγκαινιάστηκε η… γωνιά της ομάδας. Ο δανεισμός του 22χρονου μεσοεπιθετικού στους «ασπρόμαυρους» λήγει σε λίγο καιρό, ωστόσο εμφανίζεται διατεθειμένος να προσφέρει ξανά στον Φερνάντο Σάντος τις υπηρεσίες του.

«Από Δευτέρα θα βρίσκομαι και εγώ στην Πορτογαλία. Ξέρω καλά τι γράφεται για εμένα και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να με κρατήσει και να αποκτήσει και τα δικαιώματά μου. Δεν κρύβω ότι και εγώ αυτό θέλω. Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ να τα βρει με την Πόρτο, ώστε να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Θα μιλάω με τους ανθρώπους της ομάδας και ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες όλα θα πάνε καλά και σε ένα μήνα θα τα ξαναπούμε στην Τούμπα», δήλωσε ο Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x