Ελλάδα

«Πράσινος» ο Τέπιτς

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά ο Μιλένκο Τέπιτς. Όπως γράφει η SportDay ο γκαρντ της Παρτιζάν δέχτηκε την πρόταση των «πρασίνων» και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος βρέθηκε χθες στην μπουτίκ της σερβικής ομάδας και υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Αμέσως μετά, όμως, ο μάνατζερ του τού μετέφερε ότι το «τριφύλλι» έστειλε με φαξ το συμβόλαιο και εκείνος με τη σειρά του πήρε το στυλό και οριστικοποίησε τη μεταγραφή! Σε 4 ώρες ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά ο Μιλένκο Τέπιτς. Όπως γράφει η SportDay ο γκαρντ της Παρτιζάν δέχτηκε την πρόταση των «πρασίνων» και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος βρέθηκε χθες στην μπουτίκ της σερβικής ομάδας και υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Αμέσως μετά, όμως, ο μάνατζερ του τού μετέφερε ότι το «τριφύλλι» έστειλε με φαξ το συμβόλαιο και εκείνος με τη σειρά του πήρε το στυλό και οριστικοποίησε τη μεταγραφή!

Η συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παρτιζάν επήλθε στις 500.000 ευρώ, αφού ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2010. Ο ίδιος θα δει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να αυξάνονται κατά 2.5εκατ. ευρώ. Ο νεαρός, λοιπόν, θα ενσωματωθεί με την αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης, όπου θα συναντήσει τον φίλο του Νίκολα Πέκοβιτς. Θυμίζουμε πως, ο Τέπιτς είχε δεχτεί μεγαλύτερη πρόταση από ρωσική ομάδα (μάλλον την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), αλλά την αψήφησε και ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα!

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x