Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Στα «ερυθρόλευκα» ο Μπομπό

Και από την Τουρκία επιβεβαιώνονται πλέον οι πληροφορίες που θέλουν τον Μπομπό να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. «Η Μπεσίκτας πείστηκε να παραχωρήσει τον Μπόμπο, ο οποίος θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την μορφή συνιδιοκτησίας» είπε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Χουάν Φίχερ στον Γιάννη Χρυσικόπουλο, με την τουρκική εφημερίδα Fanatik να φιλοξενεί τα λόγια του. Τρία εκατ. ευρώ το πόσο που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι», άλλα τόσα θα δώσει ο Φίχερ στην Μπεσίσκτας και θα διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του.

Και από την Τουρκία επιβεβαιώνονται πλέον οι πληροφορίες που θέλουν τον Μπομπό να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Χουαν Φίχερ, συμφώνησε σε όλα στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο κάτι που επιβεβαίωνεται απ' την τουρκική εφημερίδα Fanatik που φιλοξενεί τα λεγόμενα του μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού.

«Η Μπεσίκτας πείστηκε να παραχωρήσει τον Μπόμπο, ο οποίος θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την μορφή συνιδιοκτησίας» τόνισε ο Φίχερ στον κ. Χρυσικόπουλο, ενώ στην κουβέντα που είχαν αναφέρθηκε και στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας. «Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει τρία εκατ. ευρώ. Τόσα θα δώσω και εγώ για το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει την επιλογή να αποκτήσει εξ' ολοκλήρου τα δικαιώματά του το επόμενο έτος. Σε περίπτωση που την επόμενη χρονιά ο Μπόμπο μεταγραφεί σε μεγαλύτερο σύλλογο, τα χρήματα θα τα μοιραστούμε».

Αυτό που μένει πλέον είναι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Πρώτη προσπάθεια, αρνητική

Ένα μεγαλοπρεπές «όχι» έλαβαν στον Ολυμπιακό για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Όπως είχαμε αναφέρει, ο μάνατζερ του Άγγλου επιθετικού μετέφερε στην Μπλάκμπερν την πρόταση των «ερυθρόλευκων», ύψους 2εκατ. ευρώ και μπόνους, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Στον Πειραιά δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Ασχέτως από την απάντηση των «ρόδων», είναι δεδομένο ότι θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη, αλλά με την προϋπόθεση να ικανοποιηθούν οικονομικά (γύρω στα 3εκατ. ευρώ).

Όσον αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο, υπάρχει η αίσθηση πως θα κλείσει και αυτή η περίπτωση θετικά. Ναι μεν στη Λίβερπουλ προσπαθούν να εξασφαλίσουν άδεια εργασίας στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά ο μάνατζερ του, Κοσεντίνο, θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία για να μεταφέρει την πρόταση των νταμπλούχων για νέο δανεισμό, με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x