Stoiximan Super League

Kρίνεται του Κυργιάκου

Ο Σωτήρης Κυργιάκος προπονήθηκε, αλλά η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί αύριο. Ο Γκέντσογλου θα είναι ο αντικαταστάτης του αν ο στόπερ της «Ενωσης» δεν είναι έτοιμος. Σύστημα 4-4-2 με επιθετικούς προσανατολισμούς από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Κρούση» στον Πανιώνιο για Μάκο έκανε η ΑΕΚ.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος προπονήθηκε, αλλά η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί αύριο. Ο Γκέντσογλου θα είναι ο αντικαταστάτης του αν ο στόπερ της «Ενωσης» δεν είναι έτοιμος. Σύστημα 4-4-2 με επιθετικούς προσανατολισμούς από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Κρούση» στον Πανιώνιο για Μάκο έκανε η ΑΕΚ.

Αναμονή για Κυργιάκο

Ο Σωτήρης Κυργιάκος μπορεί να προπονήθηκε σήμερα, αλλά η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί αύριο, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντως, είναι αισιόδοξοι για τον υψηλόσωμο στόπερ. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τη θέση του θα πάρει ο Γκέντσογλου.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς και αποφασισμένη να μη… λυγίσει στην πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, με σύστημα 4-4-2.

Όσον αφορά τους πρώτους έντεκα, τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο Σάχα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν οι Κουτρουμάνος δεξιά, Γεωργέας αριστερά και οι Κυργιάκος (Γκέντσογλου)- Μαϊστόροβιτς στο κέντρο. Οι Καφές, Πελετιέρι, Χετεμάι πιθανότατα να ξεκινήσουν στα χαφ, ο Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ να αναλαμβάνουν το χρέος να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς.

Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο «Ντούσκο» απουσιάζουν οι Πλιάτσικας και Ταχτίδης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την Εθνική Ελπίδων, ο τιμωρημένος Ενσαλίβα και οι τραυματίες Ζεράλντο, Λαγός και Ρίκκα.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Ενσιαμπαμφούμου, Καφές, Πελετιέρι, Εντίνιο, Χετεμάι, Μπερνς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Μαντούκα, Χετεμάι και Ντιουφ.

«Κρούση» για Μάκο

Τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ γνωστά για τον Γρηγόρη Μάκο. Η ΑΕΚ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και ο ίδιος να αγωνιστεί υπό την καθοδήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το νεότερο στην υπόθεση είναι ότι η «Ένωση» ήρθε σε μια πρώτη επαφή με τον Πανιώνιο, μεταφέροντας την πρόθεσή της να αγοράσει τον νεαρό μέσο από αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Κωνσταντίνος Τσακίρης, όχι μόνο δεν έδωσε σαφή απάντηση, αλλά ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού.

Ενδεικτικό της πρώτης, ανούσιας- όπως εξελίχθηκε- «κρούσης» του «δικεφάλου» είναι το γεγονός ότι ο κ. Τσακίρης δεν μπήκε καν σε συζήτηση με τον Νίκο Θανόπουλο για το οικονομικό. Πάντως με την κίνησή της αυτή, η ΑΕΚ ουσιαστικά έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει τον παίκτη, πατώντας πάνω στον ειδικό όρο που έχει στο συμβόλαιο του και να τον πάρει ελεύθερο τον Ιανουάριο. Θέλει η συνεργασία τους να ξεκινήσει από το καλοκαίρι και μάλιστα να «κλείσει» τη μεταγραφή όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού τις τελευταίες μέρες οι φήμες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός «καραδοκεί» για την απόκτησή του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x