Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Συμφωνία με Τζανίσο

Τον δεξιό μπακ της Σετουμπάλ, Τζανίσο έχει «κλείσει» η Λάρισα και ο παίκτης αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. «Ναι, είναι αλήθεια. Η Λάρισα έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Τζανίσιο, αλλά...», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του παίκτη. Ποιοι οι όροι του συμβολαίου.

Τον δεξιό μπακ της Σετουμπάλ, Τζανίσο έχει «κλείσει» η Λάρισα. Το συμβόλαιο του 30χρονου παίκτη, από το Κάπο Βέρντε, με τον πορτογαλικό σύλλογο λήγει αυτό το καλοκαίρι και αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 100.000 ευρώ.

«Ναι, είναι αλήθεια. Η Λάρισα έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Τζανίσιο. Μάλιστα, έχουμε συμφωνήσει προφορικά, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει διότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Ολλανδίας. Πάντως, δύσκολα θα χαλάσει η δουλειά με την ελληνική ομάδα», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του παίκτη, Μιγκέλ Βελόσο.

Το «άτι», όπως το είχε αποκαλέσει πέρυσι ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και της Σετουμπάλ, Κάρλος Καρβαλιάλ έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ είναι σημαντικό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει πέσει κάτω από τις 25 συμμετοχές τη σεζόν. Μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή για τον ίδιο, καθώς δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, αλλά πιθανόν να μην ισχύει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, υπάρχει δημοσκόπηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου με το ερώτημα «ποιος ήταν καλύτερος παίκτης της ομάδας για το 2008-09;» και στις δέκα επιλογές είναι και ο Τζανίσο.

Η καριέρα του Τζανίσο

1997-2001 Μποαβίστα -(-)
2001-02 Αμαδόρα-(-)
2002-2005 Τροφένσε 80(3)
2005-Σετουμπάλ 59(0)

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x