Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Όλα για την πρωτιά

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρωτιά στα πλέι οφ και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League είναι άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ. Αρκεί μία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αποψινό (21:15, Novasports 1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) μεταξύ τους ντέρμπι. Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Κυργιάκου. Τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Έχω αποδείξει την αγάπη μου για την ΑΕΚ», ξεκαθάρισε στη «SportDay» ο Ζεράλντο Άλβες. Ποιους παίκτες της Εθνικής Νέων έχει βάλει στο μάτι η «Ένωση». «Η ΑΕΚ θα τα καταφέρει», στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 o Ηλίας Ατματσίδης.

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρωτιά στα πλέι οφ και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League είναι άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ. Αρκεί μία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αποψινό (21:15, Novasports 1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) μεταξύ τους ντέρμπι για την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, υπάρχει πάθος και πίστη για το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι που διέκρινε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος, γευματίζοντας με τους ποδοσφαιριστές το Σάββατο. «Η ΑΕΚ θα τα καταφέρει», δήλωσε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 o Ηλίας Ατματσίδης.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για την ομάδα και για τον κόσμο μας και θέλω να τα δώσετε όλα για να τα καταφέρουμε. Έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις σας και από τη μαχητικότητά σας και είμαι βέβαιος πως αν παίξετε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια των πλέι οφ, θα κερδίσουμε», τόνισε ο πρόεδρος, ο οποίος υπενθυμίζεται πως έχει υποσχεθεί πριμ 500.000 ευρώ σε περίπτωση πρωτιάς στα πλέι οφ.

Στην προσπάθειά τους οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου. Μέχρι χθες είχαν πωληθεί 13.000 εισιτήρια, ενώ αν συνυπολογιστούν τα 18.200 διαρκείας, εκτιμάται πως περίπου 35-40 χιλιάδες φίλαθλοι θα βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Τα εκδοτήρια σήμερα είναι ανοικτά από τις 12:00.

Αγωνία για Κυργιάκο

Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του Σωτήρη Κυργιάκου στο ντέρμπι. Ο διεθνής στόπερ προπονήθηκε και χθες επιφυλακτικά, αφού δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σαν τρελός, αλλά αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφασίσει διαφορετικά, η μοναδική επιλογή για την αντικατάστασή του είναι ο Σάββας Γκέντσογλου. Άλλωστε εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Αλεξόπουλος, Ζεράλντο, καθώς και ο Ενσαλίβα που έχει παίξει ξανά ως στόπερ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός φαίνεται να καταλήγει στο 4-4-2 με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Κουτρομάνο (δεξιά), Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκο (ή Γκέντσογλου), Γεωργέα (αριστερά). Ο Χετεμάι ή ο Πελετιέρι θα πλαισιώνουν τον Καφέ στη μεσαία γραμμή, με τον Σκόκο δεξιά και τον Μαντούκα αριστερά. Τζεμπούρ και Μπλάνκο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Διευκρινίσεις από Ζεράλντο

Εκνευρισμένος ήταν ο Ζεράλντο Άλβες με πορτογαλικό δημοσίευμα, καθώς-όπως ισχυρίζεται-οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και παρουσιάστηκαν ως τάσεις φυγής από την ΑΕΚ ή δυσαρέσκεια για τη θέση που χρησιμοποιείται. «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν είπα πως θέλω να φύγω, ούτε εξέφρασα πίκρα. Ο μάνατζέρ μου έχει ήδη μιλήσει με την ΑΕΚ και έχει πει στην ομάδα ότι θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, αν φυσικά με θέλει και η ομάδα. Αν ο προπονητής και η διοίκηση πιστεύουν σε μένα, θα είμαι ευτυχισμένος αν μείνω. Αυτό που είπα και παρουσιάστηκε ως επιθυμία μου να φύγω ήταν ότι αν ο προπονητής και η διοίκηση θεωρούν ότι δεν είμαι απαραίτητος, θα πρέπει να αποχωρήσω. Αυτό το είπα στη λογική ότι έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν έχει νόημα να μείνω στην Ελλάδα για να κάνω ένα χρόνο διακοπές και να πληρώνομαι. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ούτε για τον σύλλογο θα ήταν καλό να με πληρώνει χωρίς να με υπολογίζει ο προπονητής», δήλωσε στη «SportDay» ο Πορτογάλος αμυντικός και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν εξέφρασα παράπονα επειδή παίζω αριστερός μπακ. Στα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω δείξει τον επαγγελματισμό μου αλλά και την αγάπη μου για την ΑΕΚ».

Έρχεται ο Νοτιάς

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος την Τρίτη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Νίκο Θανόπουλο. Όσα θα πει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ θα τοποθετηθεί και για το ενδεχόμενο εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στο μετοχικό σχήμα.

*Δύο παίκτες από την Εθνική Νέων έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό του Ηλυσιακού Τάσο Αυλωνίτη και τον 19χρονο επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς Απόστολο Γιάννου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x