Ιταλία

Τέλος από τη Μίλαν ο Αντσελότι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν αποτελεί από την Κυριακή ο Κάρλο Αντσελότι. Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στον πάγκο των «ροσονέρι» ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του (έληγε το καλοκαίρι του 2010). Το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε και ο 49χρονος κόουτς ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες… Αντικαταστάτης του ο .

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν αποτελεί από την Κυριακή ο Κάρλο Αντσελότι. Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στον πάγκο των «ροσονέρι» ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του (έληγε το καλοκαίρι του 2010). Το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε και πλέον ο 49χρονος κόουτς ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες…

Πιθανότερος προορισμός του είναι η Τσέλσι, ασχέτως αν ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει το οτιδήποτε: «Ελπίζω πως θα γνωρίζετε γρήγορα. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη, διότι δεν έχει οριστικοποιηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά την είδηση ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Μίλαν είπε: «Τα οκτώ χρόνια μου στη Μίλαν ήταν όμορφα, γεμάτα επιτυχίες και μεγάλη ικανοποίηση. Αλλά σήμερα θέλω να ανακοινώσω ότι η περιπέτειά μου με τους «ροσονέρι» έφτασε στο τέλος της. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μαζί με τους Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι. Δεν είμαι πικραμένος. Για ακόμη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα οκτώ χρόνια».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x