Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η είσοδός του στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, κυριαρχούν σήμερα (01/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με το αποψινό τέταρτο παιχνίδι για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ Ανδρών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών.

Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η είσοδός του στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, κυριαρχούν σήμερα (01/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τον αποψινό τέταρτο παιχνίδι για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ Ανδρών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών.

Χαρακτηριστικά:

«“Πρέσβης” ξανά!», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ».

Το Goal News αναφέρει «Εκεί που ταξιδεύω εγώ!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Στα γνωστά λημέρια… του Champions League ο Παναθηναϊκός».

Το «Φως» γράφει «Μαζί με Μπομπό και Άλεξ Σίλβα!», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Ώρα Μέλμπεργκ».

Η «Πράσινη» γράφει «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».

Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει «Μεταγραφές εδώ και τώρα», ενώ το «Score Live» λέει «Παίρνει εγγυήσεις και μένει ο Μπάγεβιτς».

Τέλος, το «Derby » γράφει «Πέταξε για Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x