Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Σειρά έχει του στόπερ!

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την απόκτηση του Μπομπό και στον Ολυμπιακό στρέφουν στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού που θα αντικαταστήσει τον Παρασκευά Άντζα το ενδιαφέρον τους. Οι Πειραιώτες μόλις ενημερώθηκαν ότι ο Έλληνας στόπερ αποσύρεται από την ενεργό δράση, έδωσαν εντολή σε αρκετούς μάνατζερ να τους βρουν έναν «αμυντικό έμπειρο με γνωστό όνομα». Τι «παίζεται» με τον Όλοφ Μέλμπεργκ της Γιουβέντους. Στο «στόχαστρο» της Ίντερ φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Μπελούτσι. Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στις 12 το μεσημέρι.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την απόκτηση του Μπομπό και στον Ολυμπιακό στρέφουν στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού που θα αντικαταστήσει τον Παρασκευά Άντζα το ενδιαφέρον τους. Οι Πειραιώτες μόλις ενημερώθηκαν ότι ο Έλληνας στόπερ αποσύρεται από την ενεργό δράση, έδωσαν εντολή σε αρκετούς μάνατζερ να τους βρουν έναν «αμυντικό έμπειρο με γνωστό όνομα». Στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν προταθεί πολλοί παίκτες και οι ιθύνοντες «ξεκαθάρισαν» την σχετική λίστα που δημιουργήθηκε.

Το τελευταίο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να ασχολούνται με την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Πρόκειται για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Γιουβέντους, με τον οποίο οι επαφές για την απόκτησή του βρίσκεται σε καλό δρόμο. Την υπόθεση του Σουηδού άσου χειρίζεται ο Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος μετέφερε πρόταση του Ολυμπιακού της τάξεως των 2,8 εκατ. ευρώ στη «Γηραιά Κυρία».

Οι Ιταλοί φέρονται να απάντησαν θετικά και τώρα εκείνο που απομένει είναι να πει το «ναι» ο (91 φορές) διεθνής ποδοσφαιριστής, στον οποίο προτείνει διετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Εξελίξεις στην υπόθεση του Μέλμπεργκ, που είχε 38 συμμετοχές και 2 γκολ τη φετινή σεζόν, αναμένονται το επόμενο διάστημα (ίσως και σήμερα). Εν τω μεταξύ, στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται τα ονόματα του Νέλσον Ρίβας της Ιντερ, του Αλεξ Σίλβα του Αμβούργου, του Ιβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς της Σεβίλλης, του Τζόναθαν Μποτινέλι της Σαμπντόρια, του Νταμιέν Περκίς της Σοσό και του Ραφαέλ Σμιτ της Βαλενσιέν.

Τελειωμένη του Μπομπό

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπομπό στον Ολυμπιακό. Ο Χουάν Φίχερ βρίσκεται στην Τουρκία και έχει προγραμματίσει συνάντηση με τη διοίκηση της Μπεσίκτας για την υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Μόλις τελειώσει το ραντεβού των δύο πλευρών, τότε ο Ουρουγουανός μάνατζερ θα καλέσει τους Πειραιώτες, τους οποίους θα ενημερώσει για την έκβαση των συνομιλιών του.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται αισιόδοξοι και θεωρούν ότι δύσκολα θα «στραβώσει» κάτι στην υπόθεση του 24χρονου άσου. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αποκτήσουν το 50% του παίκτη (το άλλο μισό θα το έχει ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή) και θα μπορέσουν να εκδώσουν και τη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Μπομπό δεν θέλησε να πει το παραμικρό στον τουρκικό Τύπο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ηταν μια δύσκολη σεζόν. Το πρωτάθλημα δεν ανήκει σε έναν παίκτη. Δεν μπορεί να το πάρει ένας παίκτης μόνος του, αλλά όλη η ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και του αφιερώνουμε τον τίτλο», είπε ο Βραζιλιάνος άσος.

Κοιτάει Μπελούτσι η Ίντερ;

Στο «στόχαστρο» της Ίντερ φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Μπελούτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η «tuttosport» έγραψε ότι η ομάδα του Μιλάνου ρώτησε τον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό μέσο. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο ατζέντης του 26χρονου άσου είναι ο γνωστός Πίνι Ζάχαβι και ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες δεν είπαν το παραμικρό για τη σχετική υπόθεση, αλλά το μυαλό όλων πήγε στο ταξίδι του κ. Χρυσικόπουλου στη γειτονική χώρα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x