Stoiximan Super League

Κονσεϊσάο: «Μένω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν τον Πορτογάλο μέσο να αποχωρεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως εκείνος και η διοίκηση της ομάδας θέλησαν να διαψεύσουν ό,τι ακούστηκε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο 35χρονος άσος. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League και πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. «», είπε ο Φερνάντο Σάντος.

Χαρούμενος για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν τον Πορτογάλο μέσο να αποχωρεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως εκείνος και η διοίκηση της ομάδας θέλησαν να διαψεύσουν ό,τι ακούστηκε. Μετά τη λήξη του νικηφόρου (1-0) αγώνα με τη Λάρισα, ο 35χρονος άσος συναντήθηκε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο να φορέσει και την επόμενη σεζόν την ασπρόμαυρη φανέλα. Μόλις τελείωσε το ραντεβού των δύο ανδρών, ο Κονσεϊσάο αποχωρώντας από το γήπεδο, ανέφερε: «Θα σας τα πει ο πρόεδρος…».

Λίγη ώρα αργότερα, ο πρόεδρος της ομάδας βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ και τόνισε: «Ο Κονσεϊσάο μένει και του χρόνου». Από την πλευρά του, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο «Metrosport»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Φέτος γίναμε μια πολύ δυνατή οικογένεια και πετύχαμε κάποια πράγματα. Του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί για να φτάσουμε ψηλότερα. Ήθελα να μείνω για να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή…».

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ (30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου οι αγώνες), όντας ισχυρός αρχικά και αδύνατος εφόσον προκριθεί και στον δεύτερο η Λάρισα (16 και 23 Ιουλίου οι αγώνες), που θα είναι ισχυρή αρχικά και αδύνατη στον τρίτο και τον τέταρτο γύρο. Η κλήρωση για τους δύο πρώτους γύρους του νέου θεσμού θα γίνει στις 22 Ιουνίου, για τον τρίτο στις 17 Ιουλίου και για τον τέταρτο στις 7 Αυγούστου.

Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν μέχρι στιγμής τις 28 από τις 29 ομάδες (εκκρεμεί μόνο ο 5ος της τελικής κατάταξης στη Ρουμανία).

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περιόδο, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα ότι η πρώτη προπόνηση της σεζόν ορίστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη κα στις 8 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Επί ολλανδικού εδάφους θα διεξαχθούν τουλάχιστον πέντε φιλικοί αγώνες, οι οποίοι έχουν ως στόχο να ετοιμάσει καλύτερα την ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός.
Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

1. Φούλαμ (Αγγλία)
2. Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)
3. Ρόμα (Ιταλία)
4. Λιλ (Γαλλία)
5. Αμβούργο ( Γερμανία)
6. Κρίλια (Ρωσία)
7. Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
8. Αμπερντίν (Σκωτία)
9. Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
10. Μέταλιστ (Ουκρανία)
11. Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο)
12. Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)
13. Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)
14. ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)
15. Βαλερένγκα (Νορβηγία)
16. Φρέντρικσταντ (Νορβηγία)
17. Οντένσε (Δανία)
18. Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)
19. Βοϊβοντίνα (Σερβία)
20. Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
21. Γκέτεμποργκ (Σουηδία)
22. Κόζιτσε (Σλοβακία)
23. Λεχ Πόζναν (Πολωνία)
24. Χόνβεντ (Ουγγαρία)
25. Χάιντουκ (Κροατία)
26. Ιντερμπλόκ (Σλοβενία)
27. ΑΠΟΠ Κινύρας (Κύπρος)
28. Μπράγκα (Πορτογαλία)
29. Κραϊόβα ή Στεάουα Β. ή Ραπίντ Β. ή Βασλούι (Ρουμανία)

Τι δήλωσαν οι παίκτες μετά το ματς

Κώστας Χαλκιάς: «Με τη φετινή μας πορεία πιστεύω ότι ανεβάσαμε πολύ ψηλά τον πήχη. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Πρέπει να δούμε μπροστά και να κάνουμε το κάτι περισσότερο του χρόνου. Ο κόσμος, πάντως, εκτίμησε όλη αυτή την προσπάθεια, γι' αυτό και σήμερα στο τελευταίο παιχνίδι δημιούργησε όλο αυτό το πανηγυρικό κλίμα».

Σεμπαστιάν Ματίας Βερόν: «Κλείνει θετικά μία καλή χρονιά. Ο στόχος επετεύχθη, αφού κερδίσαμε την ευρωπαϊκή μας έξοδο. Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν δώσαμε τα πάντα. Και για εμένα κλείνει καλά αυτή η χρονιά, αφού απέφυγα τους τραυματισμούς. Τώρα κοιτάμε τη νέα σεζόν, για την οποία πρέπει να βελτιωθούμε ατομικά αλλά και ομαδικά. Του χρόνου πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Λάμπρος Βαγγελής: «Επαιξα πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και πραγματικά δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο. Ευχαριστώ τους πάντες και ειδικά τον κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια».

Πάμπλο Κοντρέρας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό το βραβείο. Θα μπορούσα να πω, όμως, ότι ανήκει σε όλη την ομάδα και στον υπέροχο κόσμο που έχει ο ΠΑΟΚ».

Βλάνταν Ίβιτς: «Τελείωσε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα για μας. Τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις διακοπές και να ξεκουραστούμε ύστερα από ένα 10μηνο-μαραθώνιο, μια και μας μένει λίγος χρόνος πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας», είπε o Σέρβος μέσος και πρόσθεσε για την επόμενη σεζόν: «Θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι του χρόνου θα φθάσουμε ακόμη ψηλότερα απ' ό,τι φέτος. Εύχομαι να έχουμε ακόμα καλύτερη απόδοση και να δικαιώσουμε τους οπαδούς μας».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x