Stoiximan Super League

«Αλλαγή νοοτροπίας και δεν φοβόμαστε»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, υποστήριξε ότι αυτό που πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό είναι η νοοτροπία. «Θα πρέπει οι παίκτες να θυμώνουν. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν τη νοοτροπία που είχαν χθες. Αν αλλάξει αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», είπε ο β’ αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ. .

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, υποστήριξε ότι αυτό που πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό είναι η νοοτροπία. «Θα πρέπει οι παίκτες να θυμώνουν. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν τη νοοτροπία που είχαν χθες. Αν αλλάξει αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», είπε ο β’ αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ. Χαμόγελα στο «τριφύλλι» και ικανοποίηση για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Σενάρια για δανεισμό του Νίνη στον Πανιώνιο. Διαψευδει ο παίκτης. Για συμφωνία με τον αμυντικό Σεντρίκ Καντέ κάνει λόγο ο γαλλικός Τύπος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης

-Για τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ

«Εκλεισε η αυλαία με χαμόγελα. Πήραμε τη νίκη, η οποία συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός χθες ήταν καλός, μετά το δοκάρι της ΑΕΚ, όπου υπήρχε μια αναταραχή και προβλήματα. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι και κυριάρχησε μέχρι το τέλος. Ο Τεν Κάτε ήταν ευχαριστημένος χθες και δικαιολογημένα μετά την εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Πρέπει να έχουν οι παίκτες τη νοοτροπία που έδειξαν χθες. Αν αλλάξει η νοοτροπία, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Απεδείχθηκε ότι έχει καλό υλικό. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, ο Παναθηναiκός έχει βάθος. Μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ χθες ήταν ο Ενσαλίβα, που ήταν η ψυχή της ομάδας. Είναι από τα καλύτερα αμυντικά χαφ. Όπως ο Σιμάο στα καλά του, έτσι και ο Ενσαλίβα στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ ήταν πολύ καλός».

- Για το τι έφταιξε και χάθηκε το πρωτάθλημα

«Ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ έδειξε μια περίσσια σοβαρότητα που σε μερικούς αγώνες δεν είχε στο πρωτάθλημα. Κυρίως απέναντι στις λεγόμενες μικρές ομάδες. Εκεί χάσαμε αρκετούς βαθμούς και μέσα στο ΟΑΚΑ και εκτός. Χάσαμε 14 βαθμούς σε ματς όπως με τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω αυτές τις ομάδες. Όλα στο πρόγραμμα είναι, αλλά φτάσαμε στο σημείο να χάνουμε 3-0 από τον Πανσερραϊκό. Είχαμε διάρκεια στην κακή αντιμετώπιση των μικρών λεγόμενων παιχνιδιών. Απόδειξη ότι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και στο Ολυμπιακό Στάδιο και στο Καραϊσκάκη.

Επειδή είχαμε πολλά καινούργια παιδιά, δεν αντιλήφθηκαν ότι όταν χάνει ο Παναθηναϊκός από μικρή ομάδα, αυτοί πρέπει να αντιδρούν. Μερικές φορές τα παιδιά δεν το καταλαβαίνουν. Ενώ βρίσκονται πίσω στο σκορ παίζουν όπως ξεκίνησαν, δεν θυμώνουν, δεν πεισμώνουν».

- Για τον Γιώργο Καραγκούνη

Ο Καραγκούνης είναι ψυχάρα. Πολλά χρόνια τώρα. Είναι χάρμα ιδέσθαι. Τουλάχιστον για μία ώρα που είναι δυνατός χαίρεσαι να τον βλέπεις. Αλλά και στα άλλα λεπτά που δεν είναι τόσο ακμαίος όταν παίρνει την μπάλα κάνει κάτι το ωραίο».

- Για τις μεταγραφές

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Από σήμερα αρχίζει η δουλειά. Είμαστε έτοιμοι, όπως μαθαίνω. Πρέπει να κάνουμε γρήγορα γιατί ακολουθεί η προετοιμασία και έχουμε δύσκολο έργο στον δεύτερο προκριματικό. Τώρα η κατάσταση είναι πολύ καλή. Πήραμε επάξια τη δεύτερη θέση. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, το απέδειξε σε όλους τους αγώνες με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι που νικήσαμε με χαρακτηριστική άνεση. Τώρα κάνουμε ταμείο και πάμε να υλοποιήσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x