Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Κρέσιτς, Παπάζογλου

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ διάρκειας τεσσάρων ετών υπέγραψαν οι Ντάριο Κρέσιτς και Θανάσης Παπάζογλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Πανιώνιο και ο Έλληνας επιθετικός στον Άρη. Ο 25χρονος πορτιέρο έπαιξε 21 φορές στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα των «κυανέρυθρων» και ο 21χρονος φορ αγωνίστηκε μόνο δύο φορές, έχοντας συνολικά 47 λεπτά συμμετοχής.

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ διάρκειας τεσσάρων ετών υπέγραψαν οι Ντάριο Κρέσιτς και Θανάσης Παπάζογλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Πανιώνιο και ο Έλληνας επιθετικός στον Άρη. Ο 25χρονος πορτιέρο έπαιξε 21 φορές στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα των «κυανέρυθρων» και ο 21χρονος φορ αγωνίστηκε μόνο δύο φορές, έχοντας συνολικά 47 λεπτά συμμετοχής. Παρελθόν ο Μπακαγιόκο

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Κροάτη τερματοφύλακα Dario Kresic και τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Θανάση Παπάζογλου για συνεργασία 4 ετών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ (30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου οι αγώνες), όντας ισχυρός αρχικά και αδύνατος εφόσον προκριθεί και στον δεύτερο η Λάρισα (16 και 23 Ιουλίου οι αγώνες), που θα είναι ισχυρή αρχικά και αδύνατη στον τρίτο και τον τέταρτο γύρο. Η κλήρωση για τους δύο πρώτους γύρους του νέου θεσμού θα γίνει στις 22 Ιουνίου, για τον τρίτο στις 17 Ιουλίου και για τον τέταρτο στις 7 Αυγούστου.

Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν μέχρι στιγμής τις 28 από τις 29 ομάδες (εκκρεμεί μόνο ο 5ος της τελικής κατάταξης στη Ρουμανία).

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περιόδο, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα ότι η πρώτη προπόνηση της σεζόν ορίστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη κα στις 8 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Επί ολλανδικού εδάφους θα διεξαχθούν τουλάχιστον πέντε φιλικοί αγώνες, οι οποίοι έχουν ως στόχο να ετοιμάσει καλύτερα την ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός.
Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

1. Φούλαμ (Αγγλία)
2. Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)
3. Ρόμα (Ιταλία)
4. Λιλ (Γαλλία)
5. Αμβούργο ( Γερμανία)
6. Κρίλια (Ρωσία)
7. Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
8. Αμπερντίν (Σκωτία)
9. Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
10. Μέταλιστ (Ουκρανία)
11. Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο)
12. Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)
13. Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)
14. ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)
15. Βαλερένγκα (Νορβηγία)
16. Φρέντρικσταντ (Νορβηγία)
17. Οντένσε (Δανία)
18. Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)
19. Βοϊβοντίνα (Σερβία)
20. Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
21. Γκέτεμποργκ (Σουηδία)
22. Κόζιτσε (Σλοβακία)
23. Λεχ Πόζναν (Πολωνία)
24. Χόνβεντ (Ουγγαρία)
25. Χάιντουκ (Κροατία)
26. Ιντερμπλόκ (Σλοβενία)
27. ΑΠΟΠ Κινύρας (Κύπρος)
28. Μπράγκα (Πορτογαλία)
29. Κραϊόβα ή Στεάουα Β. ή Ραπίντ Β. ή Βασλούι (Ρουμανία)


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x