Ελλάδα

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 94-81 (Tελικό)

Ο τέταρτος τελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ξεκίνησε. Το www.sportfm.gr σας μεταφέρει live τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον αγώνα.

Ο τέταρτος τελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ξεκίνησε. Το www.sportfm.gr σας μεταφέρει live τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον αγώνα.

19:47 Ντούσαν Σάκοτα και Ντρου Νίκολας είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που κάνουν την εμφάνιση τους στο παρκέ για ζέσταμα από τη μεριά του Παναθηναϊκού.

20:05:Λιν Γκριρ, Μίλος Τεόντοσιτς, Ιγκορ Μιλόσεβιτς οι τρεις «ερυθρόλευκοι» που ακολούθησαν τον Τζος Τσίλντρες.

20:15 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ολοένα και αυξάνονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ όσο περνάει η ώρα. Μάλιστα, την ώρα που ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε την εμφάνιση του στο παρκέ, οι φίλοι του «τριφυλλιού» άρχισαν να τον πικάρουν ζητώντας του, όπως και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, να κάνει την ομάδα του Ολυμπιακού και πάλι πρώτη.

20:20Στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων υπάρχουν αναρτημένα δεκάδες πανό. Πατήσια, Κιάτι, Ασπρόπυργος, Γαλάτσι, Τρίπολη, Πύργος, Αμαλιάδα, Βόλος, είναι μερικά από αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι των Πρωταθλητών Ευρώπης ήθελαν να δείξουν στην ομάδα τους πως έχουν έρθει από όλα τα μέρη της Ελλάδος για να τους υποστηρίξουν

20:27Χατζηβρέττας και Σπανούλης ήταν οι επόμενοι δύο από μεριά γηπεδούχων που έκαναν την εμφάνιση τους στο για ζέσταμα.

20:33 Τα πάντα κυλούν ήρεμα στο ΟΑΚΑ, λιγότερο από μια ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.. Οι φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχουν γεμίσει ασφυκτικά το ένα πέταλο ενώ το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου είναι αυτή τη στιγμή γεμάτο.

20:44 Ο Θοδωρής Παπλουκάς βρίσκεται στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά όπως φαίνεται, αυτό συμβαίνει για ψυχολογικούς λόγους, ώστε η ομάδα του Πειραιά να μην είναι χωρίς τον αρχηγό της στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιά. Λογικά, ο έμπειρος πλέι μέικερ δεν πρόκειται να αγωνιστεί.

20:50 Αυτή τη στιγμή στο παρκέ του ΟΑΚΑ δεν βρίσκει κανείς. Όλα τα μέλη και των δύο αποστολών είναι στα αποδυτήρια και ετοιμάζονται 40 λεπτά πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

20:58 O γνωστός σε όλους οπαδός του Παναθηναϊκού έκανε την εμφάνιση του στο παρκέ. Μάλιστα, πήρε μια μπάλα και αφού πρώτα ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου, στη συνέχεια ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων γνωρίζοντας την αποθέωση.

21:01 Σχεδόν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο γήπεδο αυτή τη στιγμή, έχουν στην κατοχή τους πλαστικές σακούλες γνωστού σούπερ μάρκετ, με σκοπό να πικάρουν για ακόμη μια φορά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

21:03 Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει αυτή την ώρα την εμφάνιση τους στο παρκέ και κάνουν το ζέσταμα τους, 23 λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα.

21:15 O Νικόλας Πατέρας και ο Ανδρέας Βγενόπουλος βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν και θερμή χειραψία.

21:17 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν τελικά ο Παναθηναϊκός κερδίσει απόψε και κάνει το 3-1, τότε μετά το τέλος του παιχνιδιού θα γίνει και η απονομή του τροπαίου.

21:24 Πανό για τον αρχηγό της ομάδας σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το πανό έγραφε «Φράγκι όσες κούπερς έχεις σηκώσει εσύ, δεν έχουν σηκώσει όλοι αυτοί μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x