Βόλεϊ

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Σμαραγδής!

Έτοιμος να φορέσει και πάλι την «πράσινη» φανέλα μετά το 2006 όταν και είχε μεταγραφεί στον Ηρακλή είναι ο Νίκος Σμαραγδής.

Έτοιμος να φορέσει και πάλι την «πράσινη» φανέλα μετά το 2006 όταν και είχε μεταγραφεί στον Ηρακλή είναι ο Νίκος Σμαραγδής.

Ο διεθνής κεντρικός βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία και μαζί με τον συνεργάτη του μάνατζέρ του, Τζιανπέτρο Μποκανέγκρα, είχε συνομιλίες με διοικούντες της Σίσλεϊ Τρεβίζο, αλλά και με τις Βερόνα και Βίμπο Βαλέντια. Όμως, παρά τις δελεαστικές προτάσεις φαίνεται να προτιμά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο κορυφαίος ίσως Έλληνας κεντρικός αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αλέκου Λεώνη αποτελώντας μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση στην προσπάθεια που θα κάνει το «τριφύλλι» να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα ο 32χρονος διεθνής Πολωνός πασαδόρος, Πάβελ Ζαγκούμνι, ενώ σειρά όπως όλα δείχνουν θα πάρουν, ο 27χρονος διεθνής Γάλλος ακραίος, Γκιγιόμ Σαμικά και ο Έλληνας λίμπερο που αγωνιζόταν μέχρι φέτος στον Ολυμπιακό, Αχιλλέας Παπαδημητρίου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x