Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Αφεντικό ο Μπάγεβιτς

Την απόλυτη στήριξη στις επιλογές και τα «θέλω» του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος και ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς. Οι τρεις άνδρες μαζί με τον Στέλιο Μανωλά ολοκλήρωσαν μετά τα μεσάνυχτα τη συνάντηση κορυφής και τα μηνύματα που βγήκαν είναι θετικά. Το μόνο πρόβλημα που δεν είναι σίγουρο αν ξεπεραστεί είναι η στάση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος φαίνεται αμετάκλητος στην , ακολουθούν οι Καφές και Γεωργέας.

Την απόλυτη στήριξη στις επιλογές και τα «θέλω» του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος και ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς. Οι τρεις άνδρες μαζί με τον Στέλιο Μανωλά ολοκλήρωσαν μετά τα μεσάνυχτα τη συνάντηση κορυφής και τα μηνύματα που βγήκαν είναι θετικά. Το μόνο πρόβλημα που δεν είναι σίγουρο αν ξεπεραστεί είναι η στάση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος φαίνεται αμετάκλητος στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η αβεβαιότητα που εξέφρασε χθες για το μέλλον του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, εξαιτίας ορισμένων βασικών θεμάτων που ο ίδιος θεωρεί ότι δεν βρίσκουν λύση, φαίνεται πως ξεπεράστηκε. Ο Νίκος Νοτιάς διευκρίνισε στον Σερβοέλληνα τεχνικό πως η διοίκηση θα συμμερίζεται τις απόψεις του και θα προσπαθεί να υλοποιεί οποιαδήποτε ιδέα προτείνει για το καλό της ομάδας. Ουσιαστικά, δηλαδή, τον κατέστησε απόλυτο αφεντικό και όχι μόνο αυτό, αλλά θα τυγχάνει της συμπαράστασης τους για όλες τις επιλογές.

Όσον αφορά τον Στέλιο Μανωλά και την επιθυμία του να αποχωρήσει απο τα κοινά της ομάδας, ναι μεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ανακαλέσει (εφόσον έχει υποβάλλει την παραίτησή του) ή να αλλάξει στάση (αν απλώς θεωρεί ότι πρέπει να φύγει). Αυτό, όμως, δεν συνεπάγεται απαραίτητα την επίλυση του προβλήματος, αφού μέχρι στιγμής ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Από τη μεριά του, ο μεγαλομέτοχος της κ. Νοτιάς ξεκαθάρισε πως από μέρους του θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε το οικοδόμημα που λέγεται ΑΕΚ να ξεχωρίζει για την ενότητά και τη σωστή λειτουργία του σε όλους τους τομείς. Φυσικά όλα αυτά μένουν να φανούν και στην πράξη, αλλά αυτό που κρατούν στην «Ένωση» είναι το καλό κλίμα της συνάντησης και οι αίσια κατάληξή της...

Τα υπόλοιπα αναμένεται να γίνουν γνωστά στην μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπου και θα αναφερθούν σε πολλά πράγματα για το μέλλον της ομάδας.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x