Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Συνεχίζει να «πιέζει»

Ασφυκτικό πρέσινγκ ασκούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα στον Πέτρο Κανακούδη. Ο 25χρονος ανασταλτικός χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Γιώργος Παράσχος θεωρεί ότι ταιριάζει στα πλάνα που έχει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη, να προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Εκτός του Κανακούδη, οι Γιαννιώτες «κοιτάζουν» και τον Μάουρο Μιλάνο, του οποίου την υπόθεσή έχουν ψάξει αρκετά.

Ασφυκτικό πρέσινγκ ασκούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα στον Πέτρο Κανακούδη. Ο 25χρονος ανασταλτικός χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Γιώργος Παράσχος θεωρεί ότι ταιριάζει στα πλάνα που έχει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη, να προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Τον Κανακούδη έχουν ήδη προσεγγίσει ο 57χρονος τεχνικός και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Αγγελής. Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν και ο πρώην παίκτης των Αρκάδων εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει στον «Αγιαξ της Ηπείρου», αν και ζήτησε μια μικρή διορία (ίσως επειδή οι φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ).

Εκτός του Κανακούδη, οι Γιαννιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Μάουρο Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι Ηπειρώτες έψαξαν την υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, οπότε και λήγει η προθεσμία του Αστέρα για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει στα χέρια του. Σε ό,τι αφορά τον Μπρούνο Τσιρίλο, χθες αναπτύχθηκε η φημολογία ότι ο ΠΑΣ συμφώνησε με τον Ιταλό αμυντικό. Ωστόσο, ο πρώην άσος της ΑΕΚ δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρετζίνα, με τον Φρεντερίκο Παστορέλο (σ.σ.: μάνατζέρ του) να έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Όπως αναφέρει η «SportDay», η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς έγινε στα γραφεία του πρώτου, αλλά υπογραφές δεν μπήκαν. Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά και στην ΠΑΕ δεν ανησυχούν για το ότι ο Κροάτης πήγε τη Γερμανία, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει Παρασκευή ή Σάββατο. Το προηγούμενο Σάββατο υπήρξε δημοσίευμα στη Γερμανία για ενδιαφέρον της Μόναχο 1860 του Λίνεν για τον παίκτη!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x