Stoiximan Super League

Καντέ: «Σε καλό δρόμο»

Ο Σεντρίκ Καντέ, μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους «πράσινους» και τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο». Διαβάστε το αφιέρωμα το www.sport-fm.gr για τη

Ο Σεντρίκ Καντέ, μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους «πράσινους» και τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο». Διαβάστε το αφιέρωμα το www.sport-fm.gr για τη συμπλήρωση 38 χρόνων από το έπος του «Γουέμπλεϊ». «Τώρα συνειδητοποιώ τι έχουμε καταφέρει», δήλωσε ο Κ. Ελευθεράκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Θυμήθηκαν το «Γουέμπλεϊ» οι παλαίμαχοι.

Επιβεβαιώνει ο Καντέ

Ο Σεντρίκ Καντέ είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Νις, με δηλώσεις του στο πρακτορείο της χώρας του, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με το «τριφύλλι» και τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο.

«Είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, είναι αλήθεια. Μπορούμε να πούμε πως είμαστε και σε καλό δρόμο, για την ακρίβεια. Ομως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μέσα στην εβδομάδα θα ξέρω σε ποια ομάδα θα πάω, αν θα είναι στον Παναθηναϊκό ή αν ανανεώσω με τη Νις», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή από το Μάλι.

Πέρα από τον Καντέ, υπάρχει και η περίπτωση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ της Ζενίτ. Και αυτός είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και πολύ σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Θέλει Κλέιτον ο Άρης

Εκτός από τους παίκτες που θα αποκτηθούν υπάρχουν και αυτοί που θα αποχωρήσουν. Ο Τεν Κάτε έχει δώσει την έκθεσή του και ο Κλέιτον ήδη ειδοποιήθηκε να ψάξει να βρει ομάδα. Ο Βραζιλιάνος έχει τρομερή πρόταση από τον Αρη (700.000 ευρώ τον χρόνο), που έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» να συζητήσει με τον παίκτη. Ο μάνατζέρ του, Κώστας Μπότος, ψάχνει, όμως, ομάδα στο εξωτερικό και το Αννόβερο και η Μπόχουμ μπορεί να ενδιαφερθούν για δανεισμό και οψιόν αγοράς, την ώρα που πάντα υπάρχει και η αγορά της Ρωσίας.

Ο Ιβανσιτς επίσης ψάχνει ομάδα και υπάρχει κινητικότητα από συλλόγους της Γερμανίας και της Γαλλίας, για δανεισμό επίσης. Ο Αυστριακός θέλει να φύγει, μια και δεν παίζει. Οσον αφορά τον Γκούμα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει άδοξο τέλος στην καριέρα του στους «πράσινους», αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Από κει και πέρα, προς πώληση είναι ο Σιμάο και ο Μάντζιος, ενώ οι «πράσινοι» δεν θα πουν «όχι» αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Βύντρα που να τους ικανοποιεί. Ακόμη, υπάρχει έντονη φημολογία για δανεισμό του Νίνη σε κάποια ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x