Ισπανία

Συμφώνησαν Ρεάλ-Κακά!

Έτοιμος ν’ αποχωριστεί το αγαπημένο του Μιλάνο για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κακά! Όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα όλα τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα ιταλικά, ο 27χρονος Βραζιλιάνος σουπερ σταρ ήρθε σε προφορική συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» η οποία θα καταβάλει στη Μίλαν το ποσό των 65 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει 9 εκατ. ευρώ το χρόνο

Έτοιμος ν’ αποχωριστεί το αγαπημένο του Μιλάνο για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κακά! Όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα όλα τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα ιταλικά, ο 27χρονος Βραζιλιάνος σουπερ σταρ ήρθε σε προφορική συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» η οποία θα καταβάλει στη Μίλαν το ποσό των 65 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει 9 εκατ. ευρώ το χρόνο!

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Κακά. Του προσφέρουν πολλά χρήματα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Μίλαν και πρωθυπουργόςτης Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

O εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, μαζί με τον πατέρα και μάνατζερ του Κακά, Μπόσκο Λέιτε είχαν ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να διαπραγματευτούν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ τη μεταγραφή του Λατίνου άσου και όπως φαίνεται η «βόμβα» του καλοκαιριού έσκασε απ’ το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Αυτή θα είναι και η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά του Ζινεντίν Ζιντάν απ' τη Γιουβέντους στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 73 εκατ. ευρώ και πάλι υπό την προεδρία του Πέρεθ.

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x