Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δεν αλλάζει γνώμη ο Μανωλάς!

Δυσαρεστημένος με τη φράση του Νίκου Θανόπουλου «όποιος μπορεί και αντέχει στην πίεση και στην ευθύνη αυτού που λέγεται ΑΕΚ συνεχίζει, όποιος δεν μπορεί, φίλοι θα είμαστε και θα συνεχίσει να βοηθάει», εμφανίστηκε ο Στέλιος Μανωλάς. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ένιωσε ότι η συγκεκριμένη επισήμανση αφορούσε τον ίδιο, αν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έλεγε μετά τη συνέντευξη Τύπου ότι δεν εννοούσε εκείνον. Ανοιχτή παραμένει ακόμη η περίπτωση απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου, αφού η Μόναχο 1860 κατέβασε την προσφορά της. .

Δυσαρεστημένος με τη φράση του Νίκου Θανόπουλου «όποιος μπορεί και αντέχει στην πίεση και στην ευθύνη αυτού που λέγεται ΑΕΚ συνεχίζει, όποιος δεν μπορεί, φίλοι θα είμαστε και θα συνεχίσει να βοηθάει» που είπε ο Νίκος Θανόπουλος εμφανίστηκε ο Στέλιος Μανωλάς. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ένιωσε ότι η συγκεκριμένη επισήμανση αφορούσε τον ίδιο, αν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έλεγε μετά τη συνέντευξη Τύπου ότι δεν εννοούσε εκείνον. Ο κ. Θανόπουλος υποστήριξε ότι με αυτή του την αναφορά εννοούσε οποιονδήποτε δεν αντέχει την πίεση στην ομάδα. Παρόλα αυτά, ο Μανωλάς δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αλλάξει γνώμη και σήμερα αναμένεται να υποβάλει και επίσημα την παραίτησή του.

Αισιοδοξία για Μάκο, εν αναμονή Λεονάρντο

Ανοιχτή παραμένει ακόμη η περίπτωση απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου για την ΑΕΚ. Η μεταγραφή του 22χρονου μέσου στη Μόναχο 1860 δεν φαίνεται να προχωράει, αφού οι Γερμανοί κατέβασαν την προσφορά τους. Έτσι, στην «Ένωση» αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να κάνουν τον παίκτη του Πανιωνίου δικό τους. Το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Μάκου δεν είναι απαγορευτικό, με τη διοίκηση να επιθυμεί να πραγματοποιηθούν μεταγραφές 1-2 μη ελεύθερων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έχουν προσιτή τιμή.

Την ίδια ώρα, ο Λεονάρντο παραμένει στο «στόχαστρο» του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο 22χρονος μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους». Ο Βραζιλιάνος άσος του Λεβαδειακού γνωρίζει ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός τον εκτιμά ιδιαίτερα. Από την πλευρά της, η «Ένωση» ελπίζει ο Γιάννης Κομπότης να μην έχει παράλογες απαιτήσεις, κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα…

Εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο θα πάρει σήμερα ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Ο 32χρονος αμυντικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε χθες το πρωί σε εγχείρηση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο από τον γιατρό της ομάδας Λάκη Νικολάου. Ο διεθνής άσος υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί περίπου 4-6 μήνες για να επιστρέψει στη δράση.

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ προγραμματίστηκε για τις 25 Ιουνίου (Πέμπτη, 15:00). Ενα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τους μετόχους θα είναι και η εκλογή νέων (όπως π.χ. του τραπεζίτη Αθανασόπουλου) στη θέση όσων έχουν αποχωρήσει.

Αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπριάν Μπεργκουνιού είχε χθες ο γαλλικός Τύπος. Ο 26χρονος μέσος της Τουλούζ δεν συμφωνεί στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που του προσφέρει η ομάδα του και οι συμπατριώτες του θυμήθηκαν ότι τον παίκτη είχε παρακολουθήσει μεταξύ άλλων και η ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x