Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Τσιρίλο

Για την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν κάποιον παίκτη στη θέση που αγωνίζεται ο 32χρονος αμυντικός, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τέσσερα με πέντε «χτυπήματα» ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς το επόμενο διάστημα. Σήμερα αρχίζει η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για την περίοδο 2009-2010. Στόχος της ΠΑΕ είναι να εξαντληθούν και να ξεπεράσουν τα 19.152 της περσινής σεζόν.

Για την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Χθες το βράδυ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει την περίπτωση να προσθέσει τον Ιταλό αμυντικό στο ρόστερ του. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν κάποιον παίκτη στη θέση που αγωνίζεται ο 32χρονος άσος, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Φερνάντος Σάντος εκτιμά ιδιαίτερα τον Τσιρίλο από τη συνεργασία που είχαν στην ΑΕΚ και δεν φέρεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συμβεί ξανά στους Θεσσαλονικείς. Για την απόκτηση του Ιταλού κινείται δυναμικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή στο UEFA Europa League αποτελεί μια καλύτερη επιλογή για τον ποδοσφαιριστή.

Πάει για τα επόμενα «χτυπήματα»

Το επόμενο διάστημα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη 4-5 ποδοσφαιριστών στη μεταγραφή περίοδο του καλοκαιριού. Οι Θεσσαλονικείς «ψάχνονται» για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστερό μπακ, έναν αμυντικό μέσο, έναν επιτελικό και έναν περιφερειακό επιθετικό.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, ο «Δικέφαλος του Βορρά», παρότι έχει συμφωνήσει με τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε, δεν εφησυχάζει για τη μεταγραφή λόγω Πόρτο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Φερνάντο Σάντος και σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Οι ιθύνοντες δεν βιάζονται για τον αριστερό μπακ, ενώ εκκρεμεί το θέμα του Βιτόλο που αφορά το χώρο της μεσαίας γραμμής. Αν ο Ισπανός μείνει ελεύθερος, όπως σχεδιάζει (φήμες από Ισπανία αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε προσφυγή), τότε θα υπογράψει στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ζήσης Βρύζας ψάχνει κάποιον επιτελικό μέσο, μετά τη διαφορά που προέκυψε με τον Νούνο Ασίς.

Κρατήστε… θέση

Σήμερα αρχίζει η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2009-2010. Στόχος της ΠΑΕ είναι να εξαντληθούν και να ξεπεράσουν τα 19.152 της περσινής σεζόν. Αν αυτό συμβεί (που είναι και το πιο πιθανό), η ΠΑΕ βάζει από τους πρώτους μήνες στα ταμεία της ένα ποσό που θα φθάσει τα 8 εκατ. ευρώ. Ενα σημαντικότατο ποσό που καλύπτει (για παράδειγμα) το μπάτζετ της ομάδας, το οποίο αναμένεται να ανέβει από τα 6 εκατομμύρια στα 8.

1) Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ και από το Ιντερνετ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ.

2) Οι τιμές ανά θύρα είναι:
ΘΥΡΕΣ 4, 4Α, 7 είναι: 200 ευρώ (πέρυσι ήταν 170)
ΘΥΡΕΣ 5-6: 350 ευρώ (πέρυσι ήταν 290)
ΘΥΡΕΣ 2-3: 540 ευρώ (πέρυσι 450)
ΘΥΡΑ 1: 840 ευρώ (πέρυσι 600), ενώ μερικές θέσεις στα χαμηλά διαζώματα θα κοστίζουν 680 ευρώ.
VIP 3ου ορόφου: 3.000 ευρώ (πέρυσι 2.500)
• Οι τιμές στις σουίτες θα είναι 27.500.

3) Το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει: τους αγώνες πρωταθλήματος, τους αγώνες Κυπέλλου, τους προκριματικούς αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE, τους φιλικούς αγώνες. Δεν θα περιλαμβάνει τους πιθανούς αγώνες στους ομίλους του Europa League και τους πιθανούς αγώνες στα πλέι οφ του πρωταθλήματος (εξαιρούνται τα VIP 3ου ορόφου).

4) Τα είδη εισιτηρίων είναι: α. κανονικά, β. εταιρικά, και οι τρόποι πληρωμής είναι: α. μετρητά, β. επιταγή, γ. πιστωτική κάρτα (Mastercard, Visa, Visa Electron). Δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης εισιτηρίου μέσω προκαταβολής.

5) Η διάθεση εισιτηρίων για τους προηγούμενους κατόχους που θέλουν να ανανεώσουν τη θέση τους είναι από 3/6/2009 έως 3/7/2009 και για την ανανέωση χρειάζονται: α) ταυτότητα, β) παλαιά κάρτα διαρκείας και γ) ΑΦΜ. Κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δεν θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Η δεύτερη περίοδος θα είναι από τις 7/7 μέχρι της 18/7 του 2009.

6) Ως σημεία πώλησης ορίζονται τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας με ωράριο: καθημερινά: 10 π.μ. - 7 μ.μ., Σάββατο: 9 π.μ. - 3 μ.μ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x