Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Κάιο η Λάρισα

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Κάιο, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ανακοίνωσε η Λάρισα. Ο Κάιο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την εμπιστοσύνη του προπονητή των Θεσσαλών, με αποτέλεσμα να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Κάιο, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ανακοίνωσε η Λάρισα. Ο Κάιο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την εμπιστοσύνη του προπονητή των Θεσσαλών, με αποτέλεσμα να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.¨

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Κάιο Βινίσιους Ματέντι Φερέιρα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα 5 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου του 1990 και προέρχεται από την ομάδα Ατλέτικο Ντο Πόρτο της 3ης κατηγορίας. Τον περασμένο μήνα είχε συμμετάσχει ως υπό δοκιμήν στις προπονήσεις της ομάδας μας, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, για να ακολουθήσει η θετική εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x