Ελλάδα

Τσαρτσαρής: «Πιο γλυκό το φετινό…»

Οι δυσκολίες και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός καθιστούν το φετινό τριπλ κράουν, δεύτερο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, πιο γλυκό από το πρώτο του 2007, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Τσαρτσαρής. «Είναι πιο γλυκό και η φετινή ομάδα ίσως είναι λίγο καλύτερη από αυτή του 2007. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά παίξαμε σαν Παναθηναϊκός και ήρθαν τα αποτελέσματα», δήλωσε. «Δεν βαριέμαι τους τίτλους, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Οι μεγάλες ομάδες ποτέ δεν εφησυχάζουν και δεν επαναπαύονται». Τι δήλωσε για Τέπιτς και Καλάθη. «Έχω σταματήσει να μετρώ τις κούπες», .

Οι δυσκολίες και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός καθιστούν το φετινό τριπλ κράουν, δεύτερο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, πιο γλυκό από το πρώτο του 2007, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Τσαρτσαρής.

«Φέτος το τριπλ κράουν ήταν πιο γλυκό, όχι μόνο επειδή πετύχαμε τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά κι επειδή αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες μέχρι το Φεβρουάριο. Ίσως η φετινή ομάδα να ήταν λίγο καλύτερη από την ομάδα που πέτυχε το τριπλ κράουν το 2007», τόνισε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, που αναφερόμενος στις «κατσάδες» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη διάρκεια της σεζόν είπε: «Ξέρει τι λέει ο προπονητής και γιατί τα λέει. Ήθελε να προβοκάρει τους παίκτες, εμείς έχουμε εγωισμό και θέλαμε να αποδείξουμε την αξία μας. Καταφέραμε να παίξουμε σαν ομάδα, σαν πραγματικός Παναθηναϊκός και ήρθαν τα αποτελέσματα».

Για τον Κώστα Τσαρτσαρή ο κορεσμός είναι άγνωστη λέξη. «Έκλεισα επτά χρόνια στον Παναθηναϊκό και κάθε χρόνο από όλους αυτούς έχω πάρει τουλάχιστον δύο τίτλους. Αυτό δεν το βαριέσαι ποτέ και γι’αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και μέσω αυτής να κερδίζεις κι εσύ», τόνισε και πρόσθεσε: «Οι μεγάλες ομάδες ποτέ δεν εφησυχάζουν και δεν επαναπαύονται στους τίτλους που έχουν. Ο ανταγωνισμός γίνεται μεγαλύτερος και όλοι θέλουν να σε ρίξουν από την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει πολλές προσθαφαιρέσεις, δεν αλλάζει πολλά στο παιχνίδι και τη φιλοσοφία του, γι’αυτό και η ομάδα κάθε χρόνο παρουσιάζεται και καλύτερη».

Στην παρέα του Παναθηναϊκού προστίθενται δύο νέα μέλη, ο Μιλένκο Τέπιτς και ο Νικ Καλάθης. «Είναι δύο ταλαντούχοι παίκτες. Ο Τέπιτς έχει περισσότερες παραστάσεις από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τον Καλάθη τον είδαμε σε μία προπόνηση της εθνικής ομάδας, όπου δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα, αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία», είπε, ενώ ερωτηθείς για τη συμβουλή που θα τους έδινε, απάντησε: «Η συνταγή της επιτυχίας είναι η ταπεινότητα και η πολλή και σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x