Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Η άρνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ κυριαρχεί σήμερα (04/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η επιβεβαίωση της φήμης ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Η άρνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ κυριαρχεί σήμερα (04/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η επιβεβαίωση της φήμης που θέλει τον ΠΑΟΚ να κινείται για τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Χαρακτηριστικά:

«Θηρίο στην ΑΕΚ!», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στην διαφαινόμενη απόκτηση του Μίλαν Λούκατς από την «Ένωση». Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Ο Μάκος επιμένει να παίξει στην “Ένωση” και ο Θανόπουλος παλεύει μέχρι τέλους για την απόκτησή του».

Το Goal News αναφέρει «Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα», ενώ ο «Φιλάθλος» φιλοξενεί τις δηλώσεις του Λάκη Νικολάου, ο οποίος τόνισε: «Καταστροφή ο Ντέμης».

Το «Φως» γράφει «Πακέτο Ντράγκο, Μαρέσκα πάει να πάρει από τη Σεβίλλη ο Θρύλος», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «ο Λέτο έφτυσε στα μούτρα τον ΠΑΟ!».

Η «Πράσινη» γράφει «10 χρόνια ευτυχίας».

Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει «Βρείτε τα για την ΑΕΚ», ενώ το «Score Live» λέει «ο Μελισσανίδης γύρισε την πλάτη».

Τέλος, το «Derby » γράφει «Είδαν… χρήμα και μπούκαραν», ενώ η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Παλάσιο αποτελεί πόθο του ΠΑΟ!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x