Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Οδηγείται στον «Ντράγκο»

Η περίπτωση ο Ιβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Παρασκευά Άντζα φαντάζει πιο εφικτή στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος αμυντικός της Σεβίλλης εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους κεντρικούς αμυντικούς και οι Πειραιώτες θεωρούν ότι πρόκειται για μια καλή λύση. Αισιόδοξοι όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο εμφανίζονται οι «ερυθρόλευκοι». Μόλις κλείσουν κάποια θέματα, θα κινηθούν οι νταμπλούχοι για ανασταλτικό μέσο, μετά τη διαφαινόμενη μη επιστροφή του Κρστιάν Λεντέσμα. Έρχεται πρόταση για «Τόρο». «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα, θέλω να επιστρέψω στην Εθνική», .

Η περίπτωση ο Ιβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Παρασκευά Άντζα φαντάζει πιο εφικτή στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος αμυντικός της Σεβίλλης εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους κεντρικούς αμυντικούς και οι Πειραιώτες θεωρούν ότι πρόκειται για μια καλή λύση, λόγω της αξίας και του οικονομικού μέρους της μεταγραφής. Όπως αναφέρει η «SportDay», σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, έγιναν δύο τηλεφωνήματα από τους «ερυθρόλευκους» στον Μόντσι, τον άνθρωπο που «τρέχει» όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις των Ανδαλουσιάνων.

Οι Ισπανοί δεν έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, αλλά αξιώνουν περίπου 1 εκατ. ευρώ. Στην Σεβίλλη θέλουν να γλιτώσουν το 1,1 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του παίκτη (μεικτά φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ) και οι νταμπλούχοι εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να τον κάνουν έναντι 500.000 ευρώ δικό τους. Ωστόσο, για να δρομολογηθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, πρέπει ο «Ντράγκο» να επιστρέψει από την εθνική Σερβίας, με την οποία έχει υποχρεώσεις, όπως δήλωσε χθες (03/06) στη «Sportday». Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψουν κι άλλες περιπτώσεις, πιο ελκυστικές για τους Πειραιώτες. Όπως αναφέρει το «Φως», ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει και τον Έντσο Μαρέσκα (σ.σ.: 29χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός) από την Σεβίλλη «πακέτο» με τον Ντραγκουντίνοβιτς.

Αποφασισμένοι για Λέτο

Αισιόδοξοι όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο εμφανίζονται στον Ολυμπιακό. Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε και χθες το πρωί ο Φερνάντο Κοσεντίνο, πριν αναχωρήσει για την Ιταλία. Οι διοικούντες είχαν νέες συζητήσεις με τον μάνατζερ του Αργεντινού και τον ενημέρωσαν ότι θέλουν να αποφύγουν την αγορά, επειδή είναι σημαντικό το κόστος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», η Λίβερπουλ φέρεται να ζήτησε 6 αντί 5 εκατ. ευρώ, αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Champions League.

Ίσως οι «ερυθρόλευκοι» να πρότειναν ένα ποσό με μπόνους για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η αντιπρόταση να ήταν στο ίδιο πλαίσιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να μειωθούν οι απαιτήσεις των Άγγλων και ο 23χρονος άσος να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Superleague. Στον Ολυμπιακό βιάζονται λόγω των προκριματικών του Champions League και δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω. Οι ιθύνοντες, άλλωστε, λένε ότι «γι' αυτόν τον παίκτη αξίζει μια επένδυση, μπορεί να φτάσει στην εθνική Αργεντινής».

Ακολουθεί του μεσοαμυντικού

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή του Σεμπαστιάν Λέτο, την απόκτηση ενός δεύτερου επιθετικού (μετά τον Μπομπό) και ενός κεντρικού αμυντικού. Μόλις κλείσουν τα συγκεκριμένα θέματα, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την ανεύρεση ενός ανασταλτικού μέσου. Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα επιστρέψει και υπάρχουν αρκετά ονόματα στη σχετική λίστα. Πρόκειται για τον Ντιαμέ (Βαγεκάνο), τον Σισέ (Μπεσίκτας) και τον Τέτεϊ (Ρόζενμποργκ). Εν τω μεταξύ ακούστηκε και το όνομα του Γκέρεμι της Νιούκαστλ, χωρίς να έχει ακόμα επιβεβαιωθεί κάτι.

Φήμες για «Τόρο»

Τη χθεσινή μέρα κυκλοφόρησε η φήμη ότι το επόμενο διάστημα έιναι πιθανό να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακό πρόταση για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη. Για τον Έλληνα διεθνή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Μπάγερν Μονάχου και η Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον «Τόρο» με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με άλλη ομάδα.

Από τον Ολυμπιακό έλεγαν και χθες ότι είναι πραγματικότητα πως ο πρόεδρος της Μπεσίκτας απουσιάζει σε διακοπές και γι' αυτόν τον λόγο η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Οπως χαρακτηριστικά έλεγαν, η απόκτηση του Βραζιλιάνου είναι τελειωμένη κατά 99%, μια και λείπει μόνο η ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x