Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Κοντά σε Λούκατς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Τσουκαρίτσκι, Μίλαν Λούκατς, βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 23χρονος πανύψηλος γκολκίπερ (1,97μ.) θεωρείται μία πολύ καλή και προσιτή λύση για τη θέση του αναπληρωματικού του Σεμπαστιάν Σάχα. Νέα επαφή με Πανιώνιο για τον Μάκο είχε η «Ένωση». Σύντομα η κρούση στον Λεβαδειακό για τον Λεονάρντο. Προσπάθειες να μεταπείσει τον Στέλιο Μανωλά κάνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «», δήλωσε ο Νάτσο Σκόκο για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Τσουκαρίτσκι, Μίλαν Λούκατς, βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 23χρονος πανύψηλος γκολκίπερ (1,97μ.) θεωρείται μία πολύ καλή και προσιτή λύση για τη θέση του αναπληρωματικού του Σεμπαστιάν Σάχα. Ο Σέρβος άσος είχε φέτος 21 συμμετοχές, βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει ένατη στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά δεν θα απαιτηθούν πολλά χρήματα για να έρθει στους «κιτρινόμαυρους» και σίγουρα το κόστος θα είναι μικρότερο από αυτό του Γιούργκεν Μάχο, ο οποίος εισέπραττε περίπου 250.000 ευρώ ετησίως. Η έλευση του Λούκατς ή κάποιου άλλου τερματοφύλακα οδηγεί στο δανεισμό του Γιάννη Αραμπατζή, ο οποίος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε στην ΑΕΚ και έχει πλέον φτάσει στα 25 του.

Επιμένει για Μάκο

Νέα επαφή με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, Κωνσταντίνο Τσακίρη και τον μάνατζερ του Γρηγόρη Μάκου, Γιάννη Καινούργιο, είχε ο Νίκος Θανόπουλος. Οι «κυανέρυθροι» προτιμούν να παραχωρήσουν τον 22χρονο μέσο στη Μόναχο 1860 και φαίνεται πως μόνο αν ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα θα συζητήσουν με την «Ένωση». «Η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο. Ο παίκτης θέλει να συνεργαστεί με τον Έβαλντ Λίνεν. Η ΑΕΚ μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα, αλλά αναζητούμε μία δημιουργική λύση», δήλωσε γενικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μίκι Στέβιτς.

Σε ό,τι αφορά τον Λεονάρντο, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει κρούση στον Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά κοστολογείται από την ομάδα του κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Βέβαια, δεδομένου ότι σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να καταφέρει η ΑΕΚ να τον αποκτήσει σε μία καλύτερη τιμή.

Προσπαθεί να τον μεταπείσει

Συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την Τετάρτη, με σκοπό να τον πείσει να ανακαλέσει την παραίτησή του και να παραμείνει στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός παρουσιαζόταν αμετακίνητος, ωστόσο ο Σερβοέλληνας τεχνικός εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα καταφέρει να τον κρατήσει κοντά του.

Οι ανανεώσεις

Ο Νίκος Γεωργέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 180.000 ευρώ. Έτσι, είναι ο τρίτος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα, μετά τους Σεμπαστιάν Σάχα και Γιώργο Αλεξόπουλο. Την Τρίτη θα γίνει η δεύτερη και καθοριστική συνάντηση με τον μάνατζερ του Παντελή Καφέ, στον οποίο έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει συνάντηση με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, στον οποίο θα προσφέρει η ΑΕΚ τετραετές συμβόλαιο, όπως και στον Ελ Χατζί Ντιούφ.

Μαϊστόροβις: «Έχω συμβόλαιο»

Μία πολυτελή βίλα σε προάστιο της Στοκχόλμης αγόρασε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και αυτό δημιούργησε φήμες περί επιστροφής του στο σουηδικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν σκέφτεται τον επαναπατρισμό. «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2011 και θέλω να μείνω στο εξωτερικό για κάποια χρόνια ακόμη. Δεν κρύβω, όμως, ότι προς το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω στη Σουηδία», τόνισε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x