Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ο Ντρέντε και οι άλλοι...

Να αποκτήσει κάποιον παίκτη από αυτούς που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Για τον Ντρέντε γράφουν οι Ισπανοί, ενώ γίνεται λόγος και για τους Μίτσελ Σαλγκάδο, Γκάμπριελ Χάιντσε και ο Κριστόφ Μετζέλντερ. Στη Μαδρίτη αναμένεται να ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Αντωνίου. Θέμα χρόνου η απόκτηση Κατσουράνη, κάτι που αναφέρει καθημερινά και ο Τύπος της Πορτογαλίας. Κλεισμένος ο Καντέ, αλλά «χάνεται» ο τερματοφύλακας Αντούχαρ. «Το καλύτερο για την εθνική», .

Να αποκτήσει κάποιον παίκτη από αυτούς που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Για τον Ντρέντε γράφουν οι Ισπανοί, ενώ γίνεται λόγος και για τους Μίτσελ Σαλγκάδο, Γκάμπριελ Χάιντσε και ο Κριστόφ Μετζέλντερ. Στη Μαδρίτη αναμένεται να ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Αντωνίου. Θέμα χρόνου η απόκτηση Κατσουράνη, κάτι που αναφέρει καθημερινά και ο Τύπος της Πορτογαλίας. Κλεισμένος ο Καντέ, αλλά «χάνεται» ο τερματοφύλακας Αντούχαρ. «Το καλύτερο για την εθνική», δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σιλβα.

«Μάτια» σε Ρεάλ

Στο πλαίσιο των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα, η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος το καλοκαίρι θα απομακρύνει αρκετούς παίκτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «As» και την ιστοσελίδα footballmercado, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πάρει κάποιους από αυτούς. Στην κορυφή αυτής της λίστας φέρεται να βρίσκεται ο Τρέντε, που είναι συμπατριώτης του Τεν Κάτε(Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ). Ο 22χρονος αριστερός μπακ χαφ έχει προταθεί στους "πράσινους" ώστε να έρθει με μορφή δανεισμού. Οι Μαδριλένοι θέλουν 500.000 ευρώ για το δανεισμό, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Τρέντε αγγίζουν το 1,5 εκατ. Από κει και πέρα, οι περιπτώσεις των Μίτσελ Σαλγκάδο, Γκάμπριελ Χάιντσε και ο Κριστόφ Μετζέλντερ εξετάζονται από το «τριφύλλι», αλλά είναι δύσκολο να προχωρήσουν.

Στη Μαδρίτη ο Αντωνίου

Στα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τρέντε, αναφέρεται ότι σύντομα θα βρεθεί άνθρωπος του «τριφυλλιού» στην Ισπανία για διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Κώστας Αντωνίου, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ιβηρική χερσόνησο το Σαββατοκύριακο. Σήμερα, έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση του πρόεδρου Νικόλα Πατέρα και του τεχνικού διευθυντή Κώστα Αντωνίου με τους δύο βασικούς σκάουτερ της ομάδας, Χουάν Ρότσα και Κριστόφ Βαζέχα. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί φυσικά στους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.

Θέμα χρόνου ο Κατσουράνης

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό και η επικύρωση της συμφωνίας είναι θέμα ημερών. Χθες ήταν σειρά της πορτογαλικής «Record» να παραδεχθεί πως υπάρχει συμφωνία της ελληνικής ομάδας με την Μπενφίκα, η οποία ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για τη μετακίνηση του «Κατσούρ» στους "πράσινους".

«Κλεισμένος» ο Καντέ, «χάνεται» ο Αντούχαρ

Εκτός από τον Κατσουράνη, ο Παναθηναικός έχει έτοιμη και τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού Καντέ, που έπαιζε την τελευταία τριετία στη Νις και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στο Στρασβούργο. Όπως έχουμε αναφέρει, το μόνο που απομένει για να αποκτηθεί ο Γάλλος με καταγωγή από το Μάλι, είναι η επισημοποίηση της τιμωρίας για τον Βαβρζίνιακ, που θα σημάνει το τέλος της καριέρας του στην Παιανία. Για τον Αντούχαρ οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να είναι πολλές. Ο μάνατζερ του παίκτη, Σίλβιο Σιτερσπίλερ, τόνισε χθες ότι ο τερματοφύλακας της Εστουδιάντες καταλήγει στην Κατάνια: «Πολλά κλαμπ ήθελαν τον Αντούχαρ, όπως η Μπενφίκα και ο Παναθηναϊκός, αλλά η Κατάνια στάθηκε ικανή να τον αγοράσει». Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Παλάσιο.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x