Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Πιο μπροστά ο Αμπρέου

Η περίπτωση να εντάξει ο Αρης τον Σεμπαστιάν Αμπρέου και τον Έμπι Σμόλαρεκ στο ρόστερ του μοιάζει απίθανη. Οι«κίτρινοι» δεν μπορούν να αποκτήσουν και τους δύο ποδοσφαιριστές για οικονομικούς λόγους, όμως ξεκάθαρο προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Ουρουγουανός επιθετικός. Τι γίνεται με τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο και τον Τσάβι Τόρες. «Θα μας βοηθήσει πολύ ο Γκρασιάν», δήλωσε ο Γιάννης Κόντης.

Η περίπτωση ο Άρης να εντάξει τον Σεμπαστιάν Αμπρέου και τον Έμπι Σμόλαρεκ στο ρόστερ του μοιάζει απίθανη. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να αποκτήσουν και τους δύο ποδοσφαιριστές για οικονομικούς λόγους, όμως ξεκάθαρο προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Ουρουγουανός επιθετικός. Η υπόθεση του 32χρονου άσου της Ρίβερ Πλέιτ είναι πιο εύκολη, αφού παρότι υπάρχει συμφωνία με τον Σμόλαρεκ, η Σανταντέρ χρωστάει στον Πολωνό άσο χρήματα.

«Ο Αμπρέου "κολλάει" λόγω της αγωνιστικής του αξίας και όχι μόνο επειδή έχει συνυπάρξει σε ομάδα με τον Γκρατσιάν. Θα περιμένουμε να δούμε κάποια πράγματα σε σχέση με τον Σμόλαρεκ και θα πάρουμε την τελική μας απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κόντης. Παράλληλα, στην Ουρουγουάη, όπου βρίσκεται ο Αμπρέου, έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία του παίκτη με τον Αρη.

Τι γίνεται με Μπακαγιόκο και Τόρες

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή του Άρη με την πλευρά του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, ο οποίος αποτελεί μια συμπληρωματική λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας, μαζί με κάποιες άλλες από το εξωτερικό. Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, η αναζήτηση των «κιτρίνων» συνεχίζεται, αφού ο Φίλιππος Δάρλας αναμένεται να συνεχίσει στην Ομόνοια την καριέρα του και ο Φαμπιάνο δεν αρέσει στον Ιομάρ Μαζίνιο.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής βρίσκεται στη Βαρκελώνη και μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Τσάβι Τόρες. Η Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, θα έχει αποφασίσει έως τότε τι θα κάνει με την περίπτωσή του.

Κόντης: «Θα μας βοηθήσει πολύ ο Γκρασιάν»

Για την έλευση του Λεάντρο Γκρασιάν μίλησε ο Γιάννης Κόντης στον Libero και χαρακτήρισε την απόκτησή του ως μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα. «Ο Γκρασιάν είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος. Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ολες αυτές οι μεταγραφές είναι δύσκολες, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με συλλόγους όπως η Μπόκα Τζούνιορς. Ζητούν πάρα πολλά χρήματα και δεν είναι εύκολο να μπουν σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Είναι μία ομάδα που βγάζει χρήματα με πολλούς τρόπους. Μας βοήθησαν κάποιες επαφές που είχαμε αλλά και η θέληση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η γνώμη των Κάμπορα και Μπατιόν, οι οποίοι του μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Αρη. Δεν είναι εύκολο να κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι. Αυτή η μεταγραφή θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα
».

Ετοιμοι να καταθέσουν πρόταση επέκτασης στον Τόνι Κάλβο είναι οι άνθρωποι του Αρη. Οπως αποκάλυψε χθες ο Γιάννης Κόντης, επικοινώνησε τόσο με τον ατζέντη του παίκτη, Οράσιο Γκρατσιόλι, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Για την απόκτηση του Ντιόγο Σιστόν κινείται η ΑΕΛ, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν χθες στον κυπριακό Τύπο. Ο 28χρονος άσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ισραηλινού τεχνικού της ομάδας, Νιλ Κλίγκερ, αφού τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στη Χάποελ Μπερσεβά.

Παίκτης του Αρη και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Σάκης Πρίττας. Ο 30χρονος μέσος είχε χθες την τελευταία και καθοριστική, όπως αποδείχτηκε, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Κόντη (προηγήθηκε συνάντηση και με τον ατζέντη του) και συμφώνησε σε όλα για τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που θα ξεπερνούν συνολικά τις 500.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x