Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Aντι-Μάκος o Καστελιόνε

Η αποχώρηση του Γρηγόρη Μάκου από τον Πανιώνιο πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά το θέμα είναι αν θα πάει στη Μόναχο 1860 ή στην ΑΕΚ. Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον 22χρονο Έλληνα θα είναι όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Ole» o μέσος της Άρσεναλ Σαραντί, Κάρλος Ντάμιαν Καστελιόνε. .

Η αποχώρηση του Γρηγόρη Μάκου από τον Πανιώνιο πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά το θέμα είναι αν θα πάει στη Μόναχο 1860 ή στην ΑΕΚ. Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον 22χρονο Έλληνα θα είναι όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Ole» o Αργεντινός μέσος της Άρσεναλ Σαραντί, Κάρλος Ντάμιαν Καστελιόνε.

Η μεταγραφή θα γίνει με τη μορφή δανεισμού και θα υπάρχει οψιόν αγοράς. Ο παίκτης είναι αρχηγός της ομάδας από τη χώρα του τανγκό και ένα πολύ θετικό στοιχείο είναι πως έχει ιταλικό διαβατήριο και δεν θα πιασει θέση ξένου. «Ποτέ δεν ήμουν πολύ αγαπητός», δήλωσε πρόσφατα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, οπότε δύσκολα θα παραμείνει στην Άρσεναλ Σαραντί.

Ο Κάρλος Νταμιάν Κοστιλιόνε είχε φέτος 19 συμμετοχές στο Απερτούρα (πετυχαίνοντας κι ένα γκολ) και 14 στο Κλαουσούρα, ενώ πραγματοποίησε και 4 εμφανίσεις στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x