Stoiximan Super League

Φωτάκης: «Ευχαριστημένος που επέστρεψα»

Ο Γιώργος Φωτάκης παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του φάνηκε ευχαριστημένος που επέστρεψε στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από μερικούς οπαδούς της Λάρισας.

Ο Γιώργος Φωτάκης παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του φάνηκε ευχαριστημένος που επέστρεψε στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από μερικούς οπαδούς της Λάρισας.

«Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά από 10 χρόνια και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιστροφή μου. Αυτό που θέλω είναι μέσα από σκληρή και ομαδική δουλειά να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισαν, αφού μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν» τόνισε κατά την παρουσίαση του ο Γιώργος Φωτάκης που αναφέρθηκε και στην πορεία της νέας του ομάδας. «Ο ΠΑΟΚ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ οργανωμένος σε όλη την διάρκειά της. Έκανε σημαντικές κινήσεις στις μεταγραφές και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα και τη νέα χρονιά. Οι στόχοι θα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα. Ο ΠΑΟΚ φέτος τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι και του χρόνου μπορεί να γίνει ανάλογη πορεία».

Η 5η φετινή μεταγραφή του «δικεφάλου του Βορρά» γύρισε το χρόνο λίγο πίσω, πριν μιλήσει για τον ανταγωνισμό της νέας του ομάδας. «Σίγουρα στεναχωρήθηκα όταν έφυγα πριν από δέκα χρόνια. Ποτέ όμως δεν το έβαλα κάτω, θέλοντας στο μέλλον να επιστρέψω, όπως και έγινε. Γνωρίζω ότι το επίπεδο ανταγωνισμού είναι μεγάλο, ωστόσο είμαι έτοιμος και για αυτό και ήρθα. Ο κόσμος βοηθάει και είναι πάντα κοντά στην ομάδα και ίσως ο ΠΑΟΚ μου δώσει την δυνατότητα να παίξω στην Εθνική ομάδα».

Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών της Λάρισας, όταν έγινε αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, είπε πικραμένος: «Περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από ορισμένους φιλάθλους κυρίως στην αλλαγή μου. Κρατάω όμως μόνο τις καλές στιγμές όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την συμμετοχή μας στο Κύπελλο UEFA. Υπάρχουν βέβαια ορισμένοι φίλαθλοι που δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x