Stoiximan Super League

Λέτο: «Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν!»

Την ελπίδα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λίβερπουλ εξέφρασε ο Σεμπαστιάν Λέτο, μιλώντας στον Τύπο της Αργεντινής. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός γνώριζε εξαρχής ότι οι «κόκκινοι» θα συζητούσαν μόνο την πώλησή του και απαιτούνται αρκετά χρήματα για την παραχώρησή του. Ένα ραντεβού απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπομπό στους Πειραιώτες. Επαφές με τη Σεβίλλη έχει τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Χρυσικόπουλος για την περίπτωση του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί μάνατζερ του Ματ Ντάρμπισαϊρ με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν.

Την ελπίδα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λίβερπουλ εξέφρασε ο Σεμπαστιάν Λέτο, μιλώντας στον Τύπο της Αργεντινής. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός γνώριζε εξαρχής ότι οι «κόκκινοι» θα συζητούσαν μόνο την πώλησή του και απαιτούνται αρκετά χρήματα για την παραχώρησή του. Ωστόσο, ο ίδιος ελπίζει ότι θα βρεθεί λύση και θα συνεχίσει στους Πειραιώτες την καριέρα του. «Μακάρι να τα βρουν οι δύο ομάδες και να μείνω, γιατί αυτό θέλω. Πιστεύω ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία και θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό», είπε ο Αργεντινός, ο οποίος γνωρίζει ότι και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι ο Λέτο βρίσκεται στο «στόχαστρο» ιταλικών ομάδων. Αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος για τον οποίο πήγε ο Φερνάντο Κοσεντίνο στη γειτονική χώρα. Εντούτοις, ο 23χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας περίμεναν να επεκταθεί για ακόμη ένα χρόνο ο δανεισμός του παίκτη, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και εμφανίζονται αποφασισμένοι να διαθέσουν τα χρήματα για να τον κάνουν δικό τους, αφού θεωρούν ότι πρόκειται για μια επένδυση.

«Περιμένω να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Ένα ραντεβού απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Μπεσίκτας και τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Χουάν Φίχερ. Έτσι, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο 24χρονος φορ θα είναι η τρίτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων», μετά τους Ζουάντ Ζαϊρί και Ούρκο Πάρντο, έστω κι αν ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Μάλιστα, η «Χουριέτ» στο χθεσινό της φύλλο φιλοξενούσε δηλώσεις του Μπομπό και του Φίχερ. «Υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας και το μόνο που απομένει είναι το ραντεβού μεταξύ των εκπροσώπων των δύο συλλόγων», υποστήριξε ο Φίχερ, ενώ ο Μπομπό είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, περιμένω ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ μου για να φορέσω τη φανέλα του».

«Ο "Ντράγκο" προς Πειραιά»

Επαφές με τη Σεβίλλη έχει τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Χρυσικόπουλος για την περίπτωση του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού θέλησε να μάθει τις απαιτήσεις των Ανδαλουσιάνων για την παραχώρηση του 34χρονου αμυντικού, τον οποίο δεν αφήνουν ελεύθερο. Ο Σέρβος άσος αποτελεί την πιο εφικτή περίπτωση στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Οι Ισπανοί φέρονται να αξιώνουν περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ, υπολογίζοντας ότι θα έχουν και το κέρδος από το συμβόλαιο του παίκτη. Εν τω μεταξύ, σε τοπική εφημερίδα της Σεβίλλης σημειωνόταν ότι οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανός προορισμός για τον «Ντράγκο». Ωστόσο, για να δρομολογηθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, πρέπει ο Ντραγκουτίνοβιτς να επιστρέψει από την εθνική Σερβίας, με την οποία έχει υποχρεώσεις.

Στα 3 εκατ. για Ματ

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί μάνατζερ του Ματ Ντάρμπισαϊρ με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν. Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει, ύστερα από τα χρήματα (σ.σ.: 6 εκατ. ευρώ) που αξίωσαν τα «ρόδα» για την παραχώρηση του διεθνούς με την Αγγλία άσου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του 23χρονου επιθετικού θα προσπαθήσει να μειώσει τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας. Όπως αναφέρει η «SportDay», ίσως ο ατζέντης του Ντάρμπισαϊρ να καταφέρει να φτάσει το ποσό στα 3 εκατ. ευρώ, αν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει διάθεση να ανέβουν μέχρι τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Νέες δηλώσεις έκανε χθες ο Ολαφ Μέλμπεργκ στη Σουηδία, τονίζοντας ότι περιμένει να μιλήσει με τη Γιουβέντους για το μέλλον του και ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Τότεναμ, ωστόσο οι συνάδελφοι αναφέρουν κάτι που ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο. Συγκεκριμένα ότι ο Μέλμπεργκ είναι στο περίμενε από τον Ολυμπιακό!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x