Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Δικός του ο Τσιρίλο, αν…

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ζήσης Βρύζας και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Μπρούνο Τσιρίλο. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εξασφαλίσει τη θετική απάντηση του μάνατζερ του Ιταλού αμυντικού, Φεντερίκο Παστορέλο. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τεθεί σε ισχύ από τις 20 Ιουνίου, όταν θα μπορέσει ο παίκτης να αποδεσμευτεί από τη Ρετζίνα. Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Ζοάο Πάουλο Αντράντε, με τον Φερνάντο Σάντος να συζητά με την Πόρτο και το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ζήσης Βρύζας και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Μπρούνο Τσιρίλο. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εξασφαλίσει τη θετική απάντηση του μάνατζερ του Ιταλού αμυντικού, Φεντερίκο Παστορέλο. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τεθεί σε ισχύ από τις 20 Ιουνίου, όταν θα μπορέσει ο παίκτης να αποδεσμευτεί από τη Ρετζίνα, με την οποία δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη θέλουν τις ετήσιες απολαβές του 32χρονου στόπερ στον «Δικέφαλο του Βορρά» να αγγίζουν τις 400.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση του Ζοάο Πάουλο Αντράντε παραμένει ανοιχτή, αφού ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην Πορτογαλία και συζητά την προοπτική δανεισμού του Πορτογάλου αμυντικού. Εκτός του 28χρονου άσου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα καταβάλει προσπάθεια και για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ του «Δικεφάλου».

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αποφασίσει να ξοδέψουν συγκεκριμένα ποσά για τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά αν οι «δράκοι» προβάλουν εξωπραγματικές απαιτήσεις, τότε δεν θα ασχοληθούν άλλο με την περίπτωση του Αντράντε. Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να κινηθούν για την περίπτωση απόκτησης του Σίτο Ριέρα, με τον οποίο φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά. Στάση αναμονής τηρείται για τον υπόθεση του Βίτορ Βιτόλο.

Αλλοι 342 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έσπευσαν χθες να προμηθευτούν το νέο εισιτήριο διαρκείας. Μετά το πέρας της δεύτερης μέρας κυκλοφορίας των καρτών έχουν πουληθεί συνολικά 723 διαρκείας για την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x