Ελλάδα

«Ευλογημένος στον Παναθηναϊκό»

O πρωταθλητής Ευρώπης και νταμπλούχος Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, Στράτος Περπέρογλου, ήταν τα ξημερώματα της Παρασκευής καλεσμένος του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και της εκπομπής «Τα σορτσάκια στα γόνατα». Ο Έλληνας φόργουορντ του «τριφυλλιού» μίλησε για το φετινό «Triple Crown», δήλωσε «ευλογημένος που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό», ενώ αποκάλυψε γιατί δεν πήγε πριν δύο καλοκαίρια στον Ολυμπιακό.

O πρωταθλητής Ευρώπης και νταμπλούχος Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, Στράτος Περπέρογλου, ήταν τα ξημερώματα της Παρασκευής καλεσμένος του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και της εκπομπής «Τα σορτσάκια στα γόνατα». Ο Έλληνας φόργουορντ του «τριφυλλιού» μίλησε για το φετινό «Triple Crown», δήλωσε «ευλογημένος που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό», ενώ αποκάλυψε γιατί δεν πήγε πριν δύο καλοκαίρια στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος φόργουορντ σχολίασε και τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Ορλάντο Μάτζικ.

Ο «Περπέ» δεν πίστευε στα μάτια του από τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που του έστελναν οι ακροατές του σταθμού και μάλιστα σχολίασε το γεγονός λέγοντας πως «είναι 4:00 τα ξημερώματα και ο κόσμος στέλνει μηνύματα. Είναι φοβερό. Τους ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Είναι μοναδικοί και μας δίνουν φοβερή ώθηση σε κάθε παιχνίδι που γεμίζουν το γήπεδο». Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό ήταν ονειρική, αν και στην αρχή της «τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και κανείς δεν πίστευε πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση της Ευρωλίγκας», είπε ο Περπέρογλου, αλλά στη συνέχεια «όλα πήγαν καλά. Οι φωνές του κόουτς μάς αφύπνισαν, μας έκαναν να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να βελτιώσουμε όλα τα λάθη που κάναμε. Δουλέψαμε ατελείωτες ώρες μέσα στο γήπεδο και είδαμε τα αποτελέσματα τελικά κατακτώντας και τους τρεις τίτλους».

Πολλοί φίλοι της εκπομπής ζήτησαν να μάθουν τον λόγο που τελικά πριν δύο καλοκαίρια ο Έλληνας φόργουορντ προτίμησε να πάει στον Παναθηναϊκό και όχι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο ουσιαστικά είχε έρθει σε συμφωνία. «Η ομάδα στην οποία ανήκα, ο Πανιώνιος, είχε τον τελευταίο λόγο για το πού θα πήγαινα. Έγιναν πολλά εκείνο το καλοκαίρι και τελικά πήγα στον Παναθηναϊκό. Όπως αποδεικνύεται έπειτα από δύο χρόνια, όπου έχω κατακτήσει πέντε τίτλους, όλα έγιναν για το καλό μου. Νιώθω ευλογημένος που είμαι στον Παναθηναϊκό». Και για το αν υπάρχει περίπτωση να παίξει ποτέ στους «ερυθρόλευκους», ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» απάντησε διπλωματικά. «Ποτέ δεν μπορείς να λες ποτέ. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στη ζωή. Εγώ νιώθω ευλογημένος που είμαι στον Παναθηναϊκό και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πώς θα βελτιώνομαι καθημερινά, ώστε να βοηθάω την ομάδα μου να επιτυγχάνει τους στόχους της».

Όσο για τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ, μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Ορλάντο Μάτζικ, το ματς δεν αντέχει κριτικής, αφού το τελικό 100-75 υπέρ της παρέας του Κόμπι Μπράιαντ δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ποιος ήταν το αφεντικό στο ματς. «Η αλήθεια είναι πως οι Λέικερς είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν περίμενα, όμως, τόσο κακούς τους Μάτζικ. Πιστεύω πως στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι αρκετά καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x