Μπάμπης Χριστόγλου

Αυτές είναι μεταγραφές

SportDay

H υπόθεση του Ζε Ρομπέρτο αποτελεί ένα από τα μεγάλα «σίριαλ» κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτή τη φορά ελπίζω να έχει αίσιο τέλος. Ο Βραζιλιάνος σίγουρα αποτελεί μια μονάδα που θα ήταν πολύτιμη για τον Ολυμπιακό, είτε παίζοντας αριστερά είτε παίζοντας στα χαφ. Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε, παρά τα 34 χρόνια του, να προσφέρει πολλά ειδικάν στο δημιουργικό τομέα στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά μπορεί να γίνει η δουλειά και να έρθει. Αλλωστε, αν αποκτήσει αυτόν τον παίκτη ο Θρύλος, μπορεί να έχει έναν πολύ καλό χαφ, με εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια, που σίγουρα θα δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Πολύ καλή περίπτωση είναι και ο πρώην συμπαίκτης του Ακη Ζήκου στη Μονακό, ο Ζερόμ Ροτέν, που κι αυτός θα αποτελούσε πολύ καλή λύση και είναι και κατά τρία χρόνια μικρότερος από τον Ζε Ρομπέρτο. Κι αυτός είναι χαφ που μπορεί να παίξει και στη γραμμή και προς τα μέσα και έχει ωραίο αριστερό πόδι. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει αριστεροπόδαρους και καλά κάνει.

Κατά πώς φαίνεται, και ο αμυντικός μάλλον αριστεροπόδαρος θα είναι, μια και ο Ντραγκουντίνοβιτς είναι τέτοιος και μπορεί να παίξει και την πλευρά που βασανίζει τα τελευταία χρόνια τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια σταθερά καλή λύση. Βασικά, όμως, ο παίκτης της Σεβίλλης προορίζεται για στόπερ. Αν ο Ολυμπιακός κατάφερνε να πάρει δύο εκ των τριών, θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x