Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πράσινο δαγκωτό από Σαντ!

Την προτίμησή του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ενώπιον του Δ.Σ. της Λανούς ο Χοσέ Σαντ. Κύριος λόγος της συνεδρίασης είναι ήταν να ενημερωθεί ο Αργεντινός επιθετικός για τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας για την παραχώρησή του και να διαλέξει μια από τις πιο συμφέρουσες. Η αντίστοιχη των «πρασίνων» ήταν η χαμηλότερη, αλλά ο υψηλόσωμος άσος ξεκαθάρισε πως: «Εγώ θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Αν δεν με δώσετε εκεί, δεν πάω πουθενά»! Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ρικάρντο Ολιβέιρα. «Σε πολύ καλό δρόμο του Πουιγκρενιέ», ανέφερε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού. Μικρή διαφορά με Μπενφίκα για Κατσουράνη. Πόσα θέλει ο .

Την προτίμησή του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ενώπιον του Δ.Σ. της Λανούς ο Χοσέ Σαντ. Κύριος λόγος της συνεδρίασης είναι ήταν να ενημερωθεί ο Αργεντινός επιθετικός για τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας για την παραχώρησή του και να διαλέξει μια από τις πιο συμφέρουσες. Η αντίστοιχη των «πρασίνων» ήταν η χαμηλότερη, αλλά ο υψηλόσωμος άσος ξεκαθάρισε πως: «Εγώ θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Αν δεν με δώσετε εκεί, δεν πάω πουθενά»! Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ρικάρντο Ολιβέιρα. «Σε πολύ καλό δρόμο του Πουιγκρενιέ», ανέφερε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού. Μικρή διαφορά με Μπενφίκα για Κατσουράνη. Πόσα θέλει ο Γκούντγιονσεν.

Σαντ: «Μόνο στον Παναθηναϊκό»!

Ούτε να ακούσει για μεταγραφή σε άλλη ομάδα πέραν του Παναθηναϊκού δεν ήθελε ο Χοσέ Σαντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη συνεδρίασε το Δ.Σ. της Λανούς και εκείνος ήταν εκεί, για να ακούσει τις μέχρι τότε προσφορές που είχαν φτάσει στα γραφεία της ομάδας. Οι ιθύνοντες τον παρότρυναν να διαλέξει μία από τις πιο συμφέρουσες (όλες κοντά στα 6εκατ. ευρώ) από Ρουμανία, Ουκρανία ή Αραβία, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η μόνη προοπτική που τον ενδιαφέρει είναι του Παναθηναϊκού, ασχέτως αν από τη συγκεκριμένη επωφελείται λιγότερο η ομάδα (γύρω στα 4εκατ. ευρώ).

«Δεν πάω ούτε Ρουμανία, ούτε Ουκρανία, ούτε Αραβία. Εγώ θέλω να πάω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, Αν δεν με δώσετε εκεί δεν πάω πουθενά», φαίνεται να είπε ο Αργεντινός επιθετικός. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν πρέπει να περιμένουμε κάτι από τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού ο Χουάν Ρότσα έχει κάνει αρνητική εισήγηση για τον 29χρονο, σε αντίθεση με τους διοικούντες που τον έχουν προσθέσει ψηλά στη λίστα τους.

Επανέρχεται για Ολιβέιρα;

Έτοιμος να μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Ρικάρντο Ολιβέιρα είναι ο Παναθηναϊκός. Ο υποβιβασμός της Μπέτις στη Segunda Division και το «πωλητήριο» που έχουν βάλει οι ιθύνοντες της σε πρωτοκλασάτα ονόματα του ρόστερ, ανοίγει τον δρόμο στους «πράσινους» να ξεκινήσουν από την αρχή την προσπάθεια απόκτησής του (σ.σ. ενδιαφέρονταν τον Ιανουάριο).

Αξίζει να αναφέρουμε πως χθεσινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Periodiko de Aragon» ανέφεραν ότι το «τριφύλλι» μαζί με τη Γαλατασαράι προτίθεται να δαπανήσει περί τα 8εκατ. ευρώ για την αγορά του Βραζιλιάνου. Ένα ποσό που εντός του προϋπολογισμού του για την μεταγραφή ενός επιθετικού- κλάσης!

Μικρή διαφορά με Μπενφίκα

Η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη. Εκεί που φαίνεται να προβάλλεται μερική αντίσταση είναι από την ομάδα. Ο Κώστας Κατσουράνης μετρά αντίστροφα για την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, την ώρα που χθες προέκυψαν διαφορές με τη Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι αξιώνουν περίπου 400.000 ευρώ επιπλέον από εκείνα που δίνει το «τριφύλλι» για την ελευθέρας του παίκτη, αλλά η λογική λέει ότι σήμερα ή αύριο θα ξεπεραστεί το εμπόδιο.

«Σε καλό δρόμο για Πουιγκρενιέ»!

Ο Κώστας Αντωνίου ξεκίνησε χτες τα ταξίδια του για την Ευρώπη, έχοντας στο πρόγραμμα του να συζητήσει με τον Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Η «SportDay» μίλησε με τον μάνατζερ του Γάλλου σέντερ μπακ, ο οποίος αποκάλυψε πως όλα βαίνουν καλώς κι εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με πρεστίζ και προοπτική που ενδιαφέρει πολύ τον Σεμπαστιάν. Εξελίξεις να περιμένετε την επόμενη εβδομάδα, όταν θα μιλήσει ο Σεμπαστιάν με τη Ζενίτ. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται πολύ σοβαρά μαζί του δεν τον αφήνει αδιάφορο. Κάθε άλλο μάλιστα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x