Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Μέσα και οι Αγγελόπουλοι!

Έτοιμοι να ενταχθούν στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι! Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας τα αφεντικά της ΚΑΕ θα συναντηθούν με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να διευθετηθεί το τυπικό σκέλος της ολικής μεταβίβασης του μπασκετικού τμήματος από τον πρόεδρο των νταμπλούχων, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί το ενδεχόμενο μετοχής τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Με τι ποσό αναμένεται να μπουν στο ποδόσφαιρο. Ο… θετικός Ντραγκουντίνοβιτς δεν «παίζει» μόνος του για την ενίσχυση της άμυνας. Δεν χαλάει του Μπομπό, πιέζει για την μείωση των απαιτήσεων της Μπλάκμπερν ο μάνατζερ του Ντάρμπισαϊρ.

Έτοιμοι να ενταχθούν στα διοικητικά της ΠΑΕ Oλυμπιακός είναι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι! Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας τα αφεντικά της ΚΑΕ θα συναντηθούν με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να διευθετηθεί το τυπικό σκέλος της ολικής μεταβίβασης του μπασκετικού τμήματος από τον πρόεδρο των νταμπλούχων, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί το ενδεχόμενο μετοχής τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια θα μπουν στην ΠΑΕ με ένα ποσό της τάξης των 20εκατ. ευρώ, έχοντας όμως προτεραιότητά τους να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα μπάσκετ. Όπως έχουμε αναφέρει η αύξηση θα είναι κοντά στα 70εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα θα καλυφτεί. Με τους Αγγελόπουλους, όμως, το εγχείρημα αυτό μπορεί να φτάσει στα 40εκατ. ευρώ, κάτι που με δεδομένη τη ζημιά των 22εκατ. ευρώ θα αφήσει χρήμα για μεταγραφές. Πέραν των επιχειρηματιών που έχουν δείξει ενδιαφέρον, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Γιώργου Γλου, ενώ όσον αφορά τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη υπάρχει η πληροφόρηση ότι δεν θα μπει ο ίδιος, αλλά θα μετάσχει σε ένα fund, το οποίο θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 10εκατ. ευρώ.

Θέλει ο «Ντράγκο», αλλά δεν είναι μόνος…

Στην παρούσα φάση η πιο εφικτή περίπτωση αμυντικού ακούει στο όνομα Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς. Ο Σέρβος σέντερ μπακ της Σεβίλλης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταραφής του στον Ολυμπιακό και περιμένει το θέμα να ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική Σερβίας. Από τη μεριά τους, οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη, αλλά προσδοκούν στην εύρεση κάποιας… νεότερης περίπτωσης (ο «Ντράγκο» είναι στα 34).

Ορισμένες δηλώσεις του μάνατζερ του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι έβαλαν «φωτιά». Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο ατζέντης του Αργεντινού αμυντικού (θέλει να φύγει από την Νιουκάστλ που έπεσε κατηγορία) ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί πρόταση από ελληνική ομάδα. Με δεδομένο ότι η τιμή του είναι «τσουχτερή», μοναχά οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδέχεται να έχουν προσεγγίσει τον παίκτη: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σίγουρο για το μέλλον του Κολοτσίνι. Υπάρχει ενδιαφέρον από κλαμπ της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας, που θα τις αξιολογήσουμε την επόμενη εβδομάδα», είπε και στη συνέχεια διέψευσε ότι υπάρχει προσφορά από τη Φιορεντίνα. Ωστόσο έδειξε και ποιες είναι οι προτιμήσεις του πελάτη του: «Πιστεύω ότι θα φύγει από τη Νιούκαστλ μετά τον υποβιβασμό της και προτιμάμε την Ισπανία και την Ιταλία. Θα μπορούσε, όμως, να πάει και σε μία αγγλική ομάδα».

Νέο πρέσινγκ για Ματ

Εντός της επόμενης εβδομάδας, ο μάνατζερ του Ματ Ντάρμπισαϊρ θα ζητήσει εκ νέου από τη διοίκηση της Μπλάκμπερν να ρίξει τις απαιτήσεις της. Τα 5εκατ. ευρώ που αξιώνουν τα «ρόδα» έχουν κάνει τη μισή Αγγλία… να γελάει, κάτι που ουσιαστικά δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό. Ο μάνατζερ του παίκτη θα προσπαθήσει να χαμηλώσει τις απαιτήσεις περίπου στα 3εκατ. ευρώ, ούτως ώστε ο Ολυμπιακός που προσφέρει 2.5εκατ. ευρώ να αρχίσει νέο κύκλο διαπραγμαυτεύσεων.

Σχετικά με τον Μπομπό, οι Πειραίωτες έχουν πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα «κλείσει» οριστικά. Στις αρχές της εβδομάδας, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα τα πουν από κοντά με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, ευελπιστώντας στην αίσια κατάληξη της μεταγραφής του Βραζιλιάνου επιθετικού. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο παίκτης προβάρει τα ερυθρόλευκα και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την αγορά του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x