Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Κοντά σε Φερνάντες!

Η οικονομική κρίση φέρνει τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου, Ντάριο Φερνάντες κοντά στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» είναι σε διαπραγματεύσεις με τον 31χρονο μέσο και φαίνεται πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον υπήρξε και από τον Ηρακλή, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Η οικονομική κρίση φέρνει τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου, Ντάριο Φερνάντες κοντά στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπειτάρ Ιερουσαλήμ ξεπουλάει όσο όσο τους παίκτες της και άνθρωπος των «βυσσινί» συναντήθηκε στο Ισραήλ με τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος δήλωσε θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από τους «κυανέρυθρους». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ανάψει το «πράσινο φως», οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και το θέμα πηγαίνει καλά με τις πιθανότητες να υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Ενδιαφέρον υπήρξε και από τον Ηρακλή. Ο Ηλίας Πουρσανίδης ταξίδεψε στα Ιεροσόλυμα, αλλά τα λεφτά που ζητήθηκαν, ήταν πολλά για τις οικονομικές δυνατότητες του «Γηραιού», που δεν είναι μεγάλες. Ο 31χρονος μέσος αγωνίστηκε στον Πανιώνιο από το 2005 μέχρι το 2008, πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 66 συμμετοχές, αλλά έφυγε, καθώς του είχε προσφερθεί τότε ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ενώ η Μπεϊτάρ έδωσε και περίπου 700.000 ευρώ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x