Ελλάδα

Π. Γιαννακόπουλος: «Κατάχρηση και τρόπος ζωής...»

Αποφασισμένος να προσφέρει στον Παναθηναϊκό όσο του το επιτρέπει η υγεία του δηλώνει στο «SMS» της κυριακάτικης «SportDay» ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής και θέλουμε να γράφει ιστορία κάθε χρόνο. Είναι η μοναδική μου κατάχρηση», αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΑΕ και προσθέτει: «Σύντομα θα είμαστε η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών». Τι απαντά σε όσους μιλούν για διαιτητική εύνοια. «Καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά είμαστε οι καλύτεροι», για το ίδιο θέμα στη «SportDay» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αποφασισμένος να προσφέρει στον Παναθηναϊκό όσο του το επιτρέπει η υγεία του δηλώνει στο «SMS» της κυριακάτικης «SportDay» ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής και θέλουμε να γράφει ιστορία κάθε χρόνο. Είναι η μοναδική μου κατάχρηση», αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΑΕ και προσθέτει: «Σύντομα θα είμαστε η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών». Τι απαντά σε όσους μιλούν για διαιτητική εύνοια. «Καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά είμαστε οι καλύτεροι», τονίζει για το ίδιο θέμα στη «SportDay» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης του Παύλου Γιαννακόπουλου:

- Σήμερα ο Παναθηναϊκός θεωρείται η μεγαλύτερη ομάδα των τελευταίων 15 χρόνων στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πότε θα γίνει η κορυφαία όλων των εποχών;
Θεωρώ πως αυτή ή στιγμή είναι κοντά, δεδομένου ότι η ομάδα παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Κάθε χρόνο κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου ο Παναθηναϊκός να διατηρείται στην κορυφή. Στον αθλητισμό, όμως, όποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία είναι τουλάχιστον αφελής.

- Μιλάτε πάντα από θέση ισχύος, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Η είσοδος των αδερφών Αγγελόπουλων σας αγχώνει καθόλου;
Καθόλου, ίσα-ίσα με χαροποιεί. Χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό προσπαθούν να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν.

- Για ποιον παίκτη κάνατε τη μεγαλύτερη θυσία προκειμένου να τον φέρετε στην ομάδα;
Για τον Ντομινίκ Γουίλκινς από τους ξένους και από τους Έλληνες τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και αθλητής. Ηρθε στην ομάδα με κοντά παντελονάκια και σήμερα φεύγει από τον αθλητισμό έχοντας κατακτήσει αμέτρητους τίτλους.

- Μιλένκο Τέπιτς και Νικ Καλάθης είναι τα νέα πρόσωπα. Να περιμένουμε και μεταγραφή ?βόμβα»;
Όποιος παίκτης επιλέγεται από τον Ομπράντοβιτς για μας είναι σπουδαίος. Και αυτό το καλοκαίρι όποιον παίκτη υποδείξει η τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε για να κάνουμε τον Παναθηναϊκό ακόμα καλύτερο.

- Οι αντίπαλοί σας έχουν παράπονα από τη διαιτησία και ουκ ολίγες φορές υποστηρίζουν ότι σας ευνοεί. Τι απαντάτε;
Οι διαιτητές, όπως όλοι οι άνθρωποι, κάνουν λάθη. Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη! Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ ότι δεν κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Αν οι αντίπαλοί μας θέλουν να διαμαρτύρονται, είναι δικαίωμά τους. Ίσως, όμως, αυτός να είναι και ένας τρόπος για να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες τους.

- Δεν πίνετε, δεν καπνίζετε και γενικά δείχνετε να ζείτε μακριά από καταχρήσεις.
Μοναδική μου κατάχρηση είναι ο Παναθηναϊκός. Πρώτα έρχεται η οικογένεια, μετά ο Παναθηναϊκός και όλα τα υπόλοιπα έπονται. Όταν, όμως, χάνει η ομάδα βγαίνω πραγματικά εκτός εαυτού!

- Στο μπάσκετ όλα βαίνουν ομαλά για τον Παναθηναϊκό. Στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό;
(Κάνει κίνηση να αποχωρήσει... και απαντά): Δεν θα ήθελα προβώ σε κάποιο σχόλιο σχετικά με το ποδόσφαιρο και θα σας παρακαλούσα θερμά να μην επιμείνετε. Είμαι ένας απλός μέτοχος στην ΠΑΕ και τίποτα περισσότερο.

- Κύριε πρόεδρε, μέχρι πότε θα είστε στον Παναθηναϊκό;
Όσο ζω και μου το επιτρέπει η υγεία μου θα είμαι στον Παναθηναϊκό. Για μας ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής και θέλουμε να γράφει ιστορία κάθε χρόνο. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε χαρές στον κόσμο της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x