Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τα δίνει όλα για τον φορ

Τη μεταγραφή ενός επιθετικού θα την αφήσουν τελευταία στον ΠΑΟΚ. Πρώτα θα πάρουν έναν κεντρικό αμυντικό, θα ακολουθήσει ο αμυντικός μέσος –ίσως και αριστερός μπακ– και στο τέλος θα μείνει το θέμα του στράικερ που θα ενισχύσει την γραμμή «κρούσης» των Θεσσαλονικέων. Για ποιον λόγο αποφασίστηκε να αποκτηθεί αργότερα κάποιος φορ. Στάση αναμονής τηρούν οι «ασπρόμαυροι» για την υπόθεση του Βιτόλο. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τη μεταγραφή ενός επιθετικού θα την αφήσουν τελευταία στον ΠΑΟΚ. Πρώτα θα πάρουν έναν κεντρικό αμυντικό, θα ακολουθήσει ο αμυντικός μέσος –ίσως και αριστερός μπακ– και στο τέλος θα μείνει το θέμα του στράικερ που θα ενισχύσει την γραμμή «κρούσης» των Θεσσαλονικέων. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει άλλη μία οικονομική υπέρβαση, αφού τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα είναι αρκετά για τα δεδομένα του μπάτζετ της ομάδας.

Ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε ο φορ να αποκτηθεί αργότερα έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και τα χρήματα που θα δαπανηθούν στους άλλους δυο-τρεις που θα αποκτηθούν νωρίτερα. Αν όλα πάνε καλά, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα καταβάλουν προσπάθειες να κάνουν έναν πολύ καλό περιφερειακό επιθετικό δικό τους.

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν βιάζονται να αποφασίσουν και μελετούν διάφορες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι δείχνουν ικανοί να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση μετά από τη αποχώρηση του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταγραφές, χωρίς να πέσουν στο… κενό τα χρήματά τους.

Περιμένει για Βιτόλο

Στάση αναμονής τηρούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την περίπτωση απόκτησης του Βιτόλο. Ο Ισπανός σε πρόσφατες δηλώσεις του «φωτογράφισε» τους Θεσσαλονικείς, αφού υποστήριξε ότι «του χρόνου θα παίζω και πάλι στην Ελλάδα, σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Europa League». Ο 26χρονος άσος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Σανταντέρ, από την οποία ζητά ένα μέρος από τις 800.000 ευρώ που του οφείλονται. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα αναγκαστεί να κάνει προσφυγή, κάτι που δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Κρίσιμη εβδομάδα…

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να συζητήσει με τους «δράκους» την περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, τον οποίο θέλει να αποκτήσει ως ελεύθερο. Ο Πορτογάλος θέλει να συνεχίσει στους «ασπρόμαυρους» την καριέρα του, αφού θέλει να φύγει από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Η πρώτη εβδομάδα διάθεσης εισιτηρίων (για την ακρίβεια, οι πρώτες τέσσερις ημέρες) τελείωσε με 1.219 διαρκείας, απολογισμός ικανοποιητικός από κάθε άποψη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x