Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ανακοίνωσε τον Ναφτί

Ο Μεχντί Ναφτί αποτελεί, μετά τον Λεάντρο Γκρασιάν, τη δεύτερη μεταγραφή του Άρη τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Γαλλοτυνήσιος μέσος απέστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας, που αφορά συνεργασία δύο ετών. Η απόκτηση του 31χρονου άσου ήταν θέμα χρόνου, ύστερα από τη θετική εισήγηση του Ιομάρ Μαζίνιο για να αντικαταστήσει τον Βιτόλο (που ενδέχεται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του). «», δήλωσε ο Βιτόλο.

Ο Μεχντί Ναφτί αποτελεί, μετά τον Λεάντρο Γκρασιάν, τη δεύτερη μεταγραφή του Άρη τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Γαλλοτυνήσιος μέσος απέστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας, που αφορά συνεργασία δύο ετών. Η απόκτηση του 31χρονου άσου ήταν θέμα χρόνου, ύστερα από τη θετική εισήγηση του Ιομάρ Μαζίνιο για να αντικαταστήσει τον Βιτόλο (που ενδέχεται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του).

Ο Ναφτί, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων», εμφανίστηκε αποφασισμένος να τους βοηθήσει: «Είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του. Έχω ακούσει για το πάθος των οπαδών μας και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Τυνήσιου μεσοαμυντικού Mehdi Nafti. Ο ποδοσφαιριστής απέστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Mehdi Nafti έχει γεννηθεί στις 28-11-1978 και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Toulouse το 1997 από όπου στην συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ προκαλώντας το ενδιαφέρον της Racing Santander που τον απέκτησε το 2000. Στην ισπανική ομάδα συνολικά ο Τυνήσιος μέσος πραγματοποίησε 79 συμμετοχές και σκόραρε 3 φορές. Τον Ιανουάριο του 2005 πήγε ως δανεικός στην Birmingham City και αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια που οδήγησαν τους Άγγλους στην απόφαση να αγοράσουν τα δικαιώματά του. Συνολικά με την φανέλα της Birmingham City αγωνίστηκε σε 84 επίσημα παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Είναι 41 φορές διεθνής ( έχει κι ένα γκολ) με την εθνική ομάδα της Τυνησίας με την οποία μάλιστα το 2004 κατέκτησε το African Cup of Nations( νίκησε με 2-1 το Μαρόκο στον τελικό), ενώ αγωνίστηκε και στους τρεις αγώνες της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Γερμανία το 2006.

Πλήρες Όνομα……….......... Mehdi Nafti
Εθνικότητα……………...... Τυνήσιος (γαλλικό διαβατήριο)
Η. Γέννησης………….......... 28/11/1978
Ύψος………………………. 1.80
Βάρος……………………….78 κιλά
Θέση………………………..Μεσοαμυντικός
», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προχωράει για Τόρες

Σε προτεραιότητα βρίσκεται το θέμα του Τσάβι Τόρες, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ιομάρ Μαζίνιο επιθυμεί να αποκτηθεί ο 22χρονος άσος της Μπαρτσελόνα, της οποίας οι παράγοντες τον ενημέρωσαν ότι δεν προτίθενται να προωθήσουν τον παίκτη στην πρώτη ομάδα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός εμφανίζεται αισιόδοξος και ελπίζει ότι θα καταφέρει να φέρει τον Ισπανό στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τόρες βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων από την Primera Division και αυτό δυσκολεύει την περίπτωσή έλευσής του. Παράλληλα, οι «κίτρινοι» τηρούν στάση αναμονής όσον αφορά την υπόθεση του Φερνάντο Μαρκές, ο οποίος φαίνεται πως τους ενδιαφέρει, ενώ δεν εμφανίζονται βιαστικοί για το θέμα του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο.

Η επιστροφή του Κρίστι Βανγκέλι στη Θεσσαλονίκη από την Αλβανία όπου παρέμεινε επί δύο εβδομάδες για διακοπές και υποχρεώσεις με την εθνική Ανδρών (χθες αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία), θα ξεκαθαρίσει το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του στον Αρη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x