Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Μυθική πρόταση στον Κρουζ!

Συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως προτίθεται να προσφέρει στον Χούλιο Κρουζ ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport». Τα περισσότερα χρήματα του μπάτζετ θα δαπανηθούν για την απόκτηση επιθετικού. Στη λίστα Γκραφίτε και Ολιβέιρα, με πιο εφικτή περίπτωσή αυτή του δεύτερου. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται κλείσει θετικά η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη. Αισιοδοξία επικρατεί στο «τριφύλλι» όσον αφορά το θέμα του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. «ο ατζέντης του Αυστριακού στην «kerkida.net».

Συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως προτίθεται να προσφέρει στον Χούλιο Κρουζ ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport». Τα περισσότερα χρήματα του μπάτζετ θα δαπανηθούν για την απόκτηση επιθετικού. Στη λίστα Γκραφίτε και Ολιβέιρα, με πιο εφικτή περίπτωσή αυτή του δεύτερου. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται κλείσει θετικά η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη. Αισιοδοξία επικρατεί στο «τριφύλλι» όσον αφορά το θέμα του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟ», δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης. «Δεν πάει Κύπρο ο Ίβανσιτς», τόνισε ο ατζέντης του Αυστριακού στην «kerkida.net».

Μυθική πρόταση στον Κρουζ, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως προτίθεται να προσφέρει στον Χούλιο Κρουζ ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport». Ο 35χρονος Αργεντινός επιθετικός, που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ. Τη φετινή περίοδο είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ στη Serie A, ενώ πέρυσι είχε 13 τέρματα σε 28 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η απόκτηση ενός «κανονιέρη» στην επίθεση του Παναθηναϊκού αποτελεί προτεραιότητα για τον Κώστα Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας πήγε στη Γερμανία για να εξετάσει την περίπτωση του Γκραφίτε. Η υπόθεση του 30χρονου επιθετικού της Βόλφσμπουργκ φαντάζει απίθανη, επειδή ο παίκτης στη σεζόν που πριν από λίγες μέρες έφτασε στο τέλος της πέτυχε 28 γκολ στην Bundesliga και οι Γερμανοί προτίθενται να επεκτείνουν το συμβόλαιό του. Για να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος επιθετικός από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, πρέπει οι «πράσινοι» να διαθέσουν 8-10 εκατ. ευρώ στην ομάδα και να δώσουν 3 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη.

Το «τριφύλλι», όπως γίνεται αντιληπτό, «ψάχνει» την έκπληξη για την γραμμή «κρούσης» του και η λύση του Ρικάρντο Ολιβέιρα μοιάζει πιο εφικτή. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εμφανίζεται διατεθειμένος να αφήσει την Μπέτις μετά τον υποβιβασμό της στη Segunda Division και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να δώσει 7-8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του (σ.σ.: το άλλο 50% ανήκει στη Σαραγόσα).

Ο κ. Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στην Ισπανία για να κοιτάξει το θέμα του 29χρονου φορ, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με την υπόθεση του Ρόιστον Ντρέντε. Στη λίστα των ιθυνόντων βρίσκεται αρκετά ψηλά το όνομα του Ντιεμερσί Μποκάνι, επιθετικού της Σταντάρ Λιέγης. Ο 24χρονος επιθετικός από το Κονγκό είναι επίσης πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά και γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός θα κάνει την προσπάθεια, ώστε να πετύχει τη μεταγραφή του.

Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα συνεχίσει στη Βέρντερ την καριέρα του. Ο Κώστας Αντωνίου, εκτός της υπόθεσης του Γκραφίτε, συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας της Βρέμης το θέμα του διεθνούς άσου και στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν υπάρξει οριστικές εξελίξεις.

Κλείνει θετικά του «Κατσούρ»

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται κλείσει θετικά η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη για τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά που υπάρχει με την Μπενφίκα είναι μικρή, αφού οι «πράσινοι» δίνουν 2 εκατ. ευρώ και οι «αετοί» ζητούν 2,4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», με την επιστροφή του Κώστα Αντωνίου από το εξωτερικό θα ξεκινήσουν άμεσα οι τελικές επαφές με την πορτογαλική ομάδα για να τελειώσει το θέμα και τυπικά. Στο «τριφύλλι» δεν ανησυχούν και όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη.

Την Τρίτη του Πουιγκρενιέ

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. «Κλειδί» στην υπόθεση είναι η απάντηση που θα δώσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη νέα –μειωμένη, όμως– πρόταση που έχει ετοιμάσει το «τριφύλλι» και θα τη μεταφέρει στη ρωσική ομάδα ο εκπρόσωπος του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, Μισέλ Μανουελό. Ο μάνατζερ του υψηλόσωμου στόπερ έπειτα από τη δίωρη συνάντηση που είχε στο Μιλάνο με τον Κώστα Αντωνίου έδειξε ικανοποιημένος με την πρόταση του Παναθηναϊκού, αν και δεν φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ που παίρνει ο 27χρονος άσος στη Ζενίτ.

Υπάρχει, όμως, και μία παράμετρος στην υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός έχει αρχικά μία συμφωνία με τη Ζενίτ, σύμφωνα με την οποία, ο δανεισμός του παίκτη θα κοστίσει 700.000 ευρώ (κατ' άλλους αυτό το ποσό είναι 500.000 ευρώ) και η οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ορίστηκε στα 2,8 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» φέρονται να ζήτησαν από τον Μανουελό να μεσολαβήσει, ώστε να πέσει στα μισά χρήματα το κόστος του δανεισμού, αλλά να μειωθεί παράλληλα και η οψιόν αγοράς κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά, ο Παναθηναϊκός να στραφεί σε άλλη λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x