Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Τσιρίλο

Μέσα στην εβδομάδα ελπίζουν στον ΠΑΟΚ να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού. Φαβορί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος είναι υποψήφιος μαζί με τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο βρίσκονται ο «Δικέφαλος του Βορρά». Την περίπτωση του Λουτσιάνο Φέλιξ Λεγκιζαμόν ξεχώρισαν οι Βρύζας και Γεωργιάδης για την ενίσχυση της γραμμής «κρούσης» των «ασπρόμαυρων». Τι λένε οι διοικούντες για τα όσα ακούγονται για τον Νέρι Καστίγιο.

Μέσα στην εβδομάδα ελπίζουν στον ΠΑΟΚ να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού. Φαβορί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος είναι υποψήφιος μαζί με τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει και τους δύο στόπερ και αν ο 32χρονος καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Ρετζίνα, τότε θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Ιταλός άσος εμφανίζεται αισιόδοξος για την υπόθεσή του, αφού τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφέρει ότι σήμερα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν ο ποδοσφαιριστής να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, αφού τα έχουν βρει στο οικονομικό μέρος (σ.σ.; θα πάρει 800.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας).

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος άσος επέστρεψε στην πατρίδα του και υποστήριξε ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. «Ηταν δύσκολα για μένα ένα χρόνο, διότι δεν ήταν μαζί μου η οικογένειά μου. Υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες», δήλωσε ο 29χρονος παίκτης στη «Record».

Πιέζει ο Βιτόλο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις του Ισπανού μέσου στον Τύπο της πατρίδας του. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και ο παίκτης περιμένει να αποδεσμευτεί από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ, η οποία του οφείλει περίπου 860.000 ευρώ από τους δύο τελευταίους δανεισμούς του. Ο 26χρονος άσος προσπαθεί να πιέσει τη διοίκηση της ισπανικής, μέσω των συνεχών δηλώσεών και συνεντεύξεών του. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν πως βιάζονται να τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να μειωθούν οι εκκρεμότητες που έχουν στον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ξεχωρίζει του Λεγκιζαμόν

Την ώρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα του κεντρικού αμυντικού και η υπόθεση του Βιτόλο, στον ΠΑΟΚ θα κινηθούν στην αγορά της Αργεντινής για την απόκτηση του επιθετικού. Ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης είχαν ταξιδέψει πριν από μερικούς μήνες στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και έχουν ξεχωρίσει διάφορες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν τη γραμμή «κρούσης» της ομάδας.

Οι δύο άνδρες ξεχώριζαν τον Λουτσιάνο Φέλιξ Λεγκιζαμόν. Πρόκειται για τον 27χρονος επιθετικός της Αρσεναλ Σαραντί, ο οποίος φέρεται να έχει όσα ψάχνουν οι «ασπρόμαυροι». Ο Αργεντινός με κοινοτικό διαβατήριο την τελευταία σεζόν έχει πετύχει 11 γκολ σε 28 εμφανίσεις του και το 2007 κατέκτησε τον Κόπα Σουνταμερικάνα με την ομάδα του.

Όπως αναφέρει η «SportDay», ο άλλος παίκτης που ενδιαφέρει τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο Αντρες Λορέντσο Ρίος. Ο Αργεντινός φορ αγωνίζεται Ρίβερ Πλέιτ, είναι 20 ετών (σ.σ.: γεννηθείς στις 8/1/1989) και έχει ύψος 1,78 μέτρο. Ο νεαρός άσος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα από τα 17 του.

Μπορεί ο Νέρι Καστίγιο να δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον «Δικέφαλο» για τον Μεξικανό επιθετικό.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x