Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Κρίνεται» του Τόρες

Την απόφαση της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον Τσάβι Τόρες περιμένουν στον Άρη. Οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται σήμερα να αποφασίσουν το ενδεχόμενο να αφήσουν ελεύθερο τον 22χρονο αμυντικό, και όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ισπανίας, ο προπονητής της β’ ομάδας, Λουίς Ενρίκε, εισηγήθηκε ο νεαρός άσος να μείνει ελεύθερος. Τα τυπικά απομένουν για γίνει ο Σεμπαστιάν Αμπρέου των «κιτρίνων», μετά τον Λεάντρο Γκρασιάν και τον Μεχντί Ναφτί. Λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους υπεράριθμους ξένους στο ρόστερ της ομάδας καλούνται να βρουν οι διοικούντες την ομάδα.

Την απόφαση της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον Τσάβι Τόρες περιμένουν στον Άρη. Οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται σήμερα να αποφασίσουν το ενδεχόμενο να αφήσουν ελεύθερο τον 22χρονο αμυντικό, και όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ισπανίας, ο προπονητής της β’ ομάδας, Λουίς Ενρίκε, εισηγήθηκε ο νεαρός άσος να μείνει ελεύθερος.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ισπανός άσος θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ενδιαφέρον για την αποόκτησή του φέρονται να έχουν εκφράσει η Βαλένθια, η Μάλαγα, η Σανταντέρ και η Λα Κορούνια, με τους «κίτρινους» να του εγγυώνται σημαντικότατο χρόνο συμμετοχής και την παρουσία του Ιομάρ Μαζίνιο να παίζει τον ρόλο της.

Ακολουθεί ο Αμπρέου

Τα τυπικά απομένουν για γίνει ο Σεμπαστιάν Αμπρέου παίκτης του Άρη, μετά τον Λεάντρο Γκρασιάν και τον Μεχντί Ναφτί. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες «SportDay» ότι έχει συμφωνήσει με τους «κίτρινους» και χρειάζεται να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μόλις ο 33χρονος άσος τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να παρουσιαστεί να γίνει μια παρουσίαση ανάλογη με αυτή του Γκρασιάν.

Αποφασίζουν για τις αποχωρήσεις

Λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους υπεράριθμους ξένους στο ρόστερ της ομάδας καλούνται να βρουν οι διοικούντες τον Άρη. Οι «κίτρινοι» πραγματοποιούν σημαντικές μεταγραφές, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί μη κοινοτικοί παίκτες. Οι Γιάννης Κόντης και Ιομάρ Μαζίνιο πρέπει το επόμενο διάστημα να επιλέξουν τους τρεις από τους οκτώ παίκτες (χωρίς κοινοτικό διαβατήριο) που χρειάζεται να αποχωρήσουν.

Οι Γκρασιάν και Αμπρέου ήρθαν να προστεθούν στους Κάμπορα, Μπατιόν, Γκαρσία, Νέτο, Σιστόν και Αουρέλιο, τους ποδοσφαιριστές που καταλάμβαναν την περασμένη σεζόν τις συγκεκριμένες θέσεις. Ηδη για τον Σιστόν έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Α.Ε. Λεμεσού και βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο. Μαζί του θα φύγει και ο Μάρκο Αουρέλιο και ένας εκ των Γκαρσία, Νέτο, Μπατιόν και Κάμπορα πρέπει να αποχωρήσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x