Ελλάδα

Και ο Πόουζι στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

Ένας ακόμη ΝΒΑερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Τζέιμς Πόουζι, τον φόργουορντ (2,03μ.) που το 2007 και το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Μαϊάμι Χιτ και τους Μπόστον Σέλτικς αντίστοιχα. Εντείνεται η φημολογία στις ΗΠΑ για τον Μπεν Γκόρντον. Ρυθμιστές των μεταγραφικών κινήσεων οι Μπουρούσης και Πρίντεζης.

Ένας ακόμη ΝΒΑερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Τζέιμς Πόουζι, τον φόργουορντ (2,03μ.) που το 2007 και το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Μαϊάμι Χιτ και τους Μπόστον Σέλτικς αντίστοιχα. Πάντως ο 32χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012 με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς και επιπλέον αγωνίζεται στη θέση «3», πράγμα που σημαίνει πως θα απασχολήσει (;) τον Ολυμπιακό μόνο αν υπάρξει αποχώρηση του Τζος Τσίλντρες. Ο Πόουζι είναι ένας εξαιρετικός ρολίστας, με ικανότητα στην άμυνα και τα ριμπάουντ, χωρίς όμως να αμελεί τα επιθετικά καθήκοντα όπως μαρτυρά το γεγονός ότι τη φετινή περίοδο είχε 8,9 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 28,5 λεπτά κατά μέσο όρο και 75 συμμετοχές.

Ο Τζέιμς Πόουζι σε δράση



Την ίδια ώρα έχει προκαλέσει αίσθηση η φημολογία πως ο Μπεν Γκόρντον δεν έχει απλώς προταθεί, αλλά απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ μένει ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και ο αμερικανικός Τύπος... φοβάται πως αν ο Βρετανός άσος (με μέσο όρο 20,7 πόντους στην κανονική περίοδο και 24,3 πόντους στα play-offs) δεν βρει πρόταση κοντά με ετήσιες απολαβές κοντά στα δέκα εκατ. δολάρια, θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι συζητήσεις με τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Πρίντεζη για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Η παραμονή ή όχι των δύο παικτών θα παίξει ρόλο ρυθμιστή για τις υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας. Στο μεταξύ, δημοσιεύματα στη Λιθουανία αναφέρουν πως η Λιέτουβος Ρίτας, ενδεχομένως και η Ζαλγκίρις Κάουνας, ενδιαφέρονται για τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x