Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Εμπόδια για Ματ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Ματ Ντάρμπισαϊρ στον Ολυμπιακό είναι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Αλαρντάις, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνουν ή όχι ο Ρόκε Σάντα Κρουζ και ο Μπένι ΜακΚάρθι. Αισιοδοξία παρά τις δυσκολίες για την αγορά του Άγγλου φορ, αλλά και του Μπομπό. Την Τρίτη θα γίνει η κρούση στη Σεβίλλη για τον Ντραγκουτίνοβιτς.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Ματ Ντάρμπισαϊρ στον Ολυμπιακό είναι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Αλαρντάις. Ο τεχνικός των «ρόβερς» μπορεί να μην έχει τον 23χρονο άσο στα αρχικά του πλάνα για την επιθετική γραμμή της ομάδας του την επόμενη περίοδο, αλλά όσο παραμένει αβέβαιο αν θα παραμείνουν ο Ρόκε Σάντα Κρουζ και ο Μπένι ΜακΚάρθι, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ θα υπολογίζεται ακόμη και ως λύση ανάγκης. Πάντως στον Ολυμπιακό δεν έχουν χάσει την πίστη τους για αίσια κατάληξη στην υπόθεση. Την τρέχουσα εβδομάδα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν και αναμένεται να καταστήσει σαφές πως από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Σαμ Αλαρντάις, θα ήταν προτιμότερο να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό.

Αισιοδοξία για Μπομπό

Μπορεί στις τάξεις του Ολυμπιακού να μην υπάρχει πλέον η ίδια βεβαιότητα για την απόκτηση του Μπομπό, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. «Η προσφορά που μας έγινε τηλεφωνικά είναι απλώς απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός μάς πρόσφερε 4 εκατ. για το 100% των δικαιωμάτων του. Οι δικές μας αξιώσεις είναι οι διπλάσιες», δήλωσε ο Μάριο Μπερκ, υπεύθυνος μεταγραφών και μέλος του Δ.Σ. της Μπεσίκτας στη «SportDay». Οι Πειραιώτες εκτιμούν πως με περίπου 3 εκατ. ευρώ θα αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του.

Κίνηση στη Σεβίλλη

Την Τρίτη αναμένεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί επισήμως για την απόκτηση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Όλο αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες έκαναν διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Σέρβου αμυντικού, ώστε να γνωρίζουν αν υπάρχουν οι συνθήκες να προχωρήσουν για τη συγκεκριμένη περίπτωση και να ετοιμάσουν την πρότασή τους στη Σεβίλλη. Δεν αποκλείεται ο Γιάννης Χρυσικόπουλος να επικοινωνήσει και σήμερα με τον υπεύθυνο μεταγραφών του συλλόγου της Ανδαλουσίας, Χουάν Ραμόν Μόντσι.

Από την πλευρά της Σεβίλλης, ο Μόντσι δήλωσε στο περιοδικό «SFC» (επίσημο περιοδικό του συλλόγου, που θα κυκλοφορήσει σήμερα): «Ο "Ντράγκο" ανήκει στη Σεβίλλη και υπολογίζεται από τον προπονητή Μανόλο Χιμένεθ εν όψει της νέας περιόδου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, αν και εφόσον το θελήσει ο ίδιος. Δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Μαρέσκα, με τον οποίο ψάχνουμε φόρμουλα ώστε να υπάρξει αμοιβαία ικανοποίηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x